Aan het woord: Alexander van Leeuwen

Aan het woord: Alexander van Leeuwen

Om onze werknemers voor te stellen hebben wij over elk personeelslid een blog geschreven. Deze blogs heten ‘aan het woord’. In deze blogs omschrijven wij naast de algemene informatie ook wat iedereen zijn visie en ontwikkelingsambitie is. Omdat wij veel digitaal werken en daardoor weinig persoonlijk contact met onze klanten hebben, vinden wij het leuk om onze partners via deze weg te laten weten wie iedereen is.

 

 

 

Naam:

 

Alexander van Leeuwen

 

Geboortejaar:

 

1987

 

Woonplaats:

 

Amsterdam

Functie en werkzaamheden:

Accountmanager. Ik ben verantwoordelijk voor het relatiebeheer en acquisitie voornamelijk gericht op de horeca. Ik ben een persoon die staat voor persoonlijk contact. Daarom ga ik er graag op uit om een goede vertrouwensband met mijn relaties op te bouwen.

Hoelang werkzaam bij Payingit?:

Ik ben begin 2014 begonnen bij Payingit.

Wat voor opleiding heb je gedaan?:

Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit.

Wat zijn je Hobby’s?:

Ik ben een culinair ingestelde jongen. Ik ga regelmatig de stad in voor een hapje en een drankje. Daarnaast sport ik graag, ik zwem een aantal keren per week in het “De Mirandabad”. In het weekend onderneem ik vaak leuke uitstapjes met vrienden. Verder houd ik van reizen, en heb dan ook een halfjaar in Centraal- en Zuid-Amerika doorgebracht.

Waarom/Hoe ben je werkzaam geworden in deze business? Wat is je achtergrond qua werk?:

Ik ben begonnen in de horeca. Ik heb altijd mijn eigen horecazaak willen hebben en mij daar ook erg op geconcentreerd om dat te kunnen realiseren. Daarom heb ik 6 jaar achter de bar gestaan en 3 jaar in de keuken omdat ik vind dat je in de horeca multifunctioneel moet zijn. Dus zowel service, keuken en de hele financiële kant van de horeca moet kennen.

 

Vervolgens ben ik aan bedrijfskunde begonnen en heb ik voor Payingit gekozen om meer over payrolling te leren. Zo weet ik hoe belangrijk de inzet van personeel en de bijbehorende kosten in de horeca zijn.

 

Ik ben in deze business werkzaam geworden via Costa. Ik ken hem namelijk al vrij lang. Het leuke van de payrollbusiness is dat ik het een uitdaging blijf vinden vanwege de complexiteit van de dienstverlening.

 

Wat is je interessegebied/specialiteit?:

Vooral sales en relatiebeheer. Ik vind zelf klantcontact erg belangrijk. Daarom neem ik regelmatig de tijd om een gesprek aan te gaan met mijn zakelijke relaties. Dit kunnen korte gesprekken zijn, maar het belangrijkste is om even te kijken hoe het gaat en dit terug te koppelen aan de Service & Support. Mocht er iets zijn, dan los ik dit op. Als ik in de buurt van klanten ben, doe ik graag een kopje koffie om even te kijken hoe het gaat.

Als ik in de buurt van klanten ben, doe ik graag een kopje koffie om even te kijken hoe het gaat.

Wat zijn je ontwikkelingsambities? Waar hoop je over 10/20 jaar te zijn?

Over 3 jaar wil ik in ieder geval Senior Sales Consultant in payrolling zijn. Dat betekent dat ik nog veel wil en kan leren en daar ook bepaalde doelen voor heb. Mijn doel is om de hele payrollmarkt van binnen en buiten te kennen. En zo voor iedere ondernemer een oplossing te vinden. Op dit moment wil ik vooral meegroeien met Payingit.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak