Aan het woord: Boris Lindgren

Aan het woord: Boris Lindgren

Bij Payingit vinden wij persoonlijke service het allerbelangrijkst. Vooral het persoonlijke contact met onze relaties is een essentieel gedeelte van onze persoonlijke service. Omdat dit voor ons zo belangrijk is, vinden wij het ook leuk om al onze werknemer voor te stellen aan de hand van een persoonlijk stukje. Vandaag aan het woord: Boris Lindgren.

 

 

Boris, jij bent onze Accountmanager. Waar houd jij je mee bezig in deze functie?

Als Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de sales en het geven van training voor onze personeelsplanning. Het is hierbij van belang dat ik de behoeftes van zowel onze huidige relaties als potentiële relaties goed doorgrond en op de juiste manier contacten onderhoud zodat onze producten waarde toevoegen.

Wat heb je hiervoor allemaal voor werk gedaan?

Tijdens mijn studie International Business Administration in hotelmanagement heb ik stage gelopen bij ING in Amsterdam op de corporate events afdeling. Tijdens mijn stage was ik ervan overtuigd dat ik het corporate leven in wilde. Ik wilde het liefst bij een groot bedrijf waarbij alles geregeld is mijzelf zien groeien en ontwikkelen. Toch ben ik erachter gekomen dat bij bedrijven werken die al groot zijn, niet echt mijn ding is. Mijn reden hiervoor is dat er minder ruimte is voor ontwikkeling en nieuwe ideeën in vergelijking met startups. Daarom leek het mij leuk om bij een kleiner bedrijf te werken.

Hoe ben je daarna bij Payingit terecht gekomen?

In mijn zoektocht naar een goedpassend en kleiner bedrijf ben ik uiteindelijk bij Payingit terechtgekomen. Omdat Payingit een jong bedrijf is dat veel groei meemaakt, zag ik mijn kans om meer creativiteit in te brengen. Er wordt natuurlijk ook verwacht dat je een extra voetje bijzet en met eigen ideeën komt ter verbetering van het bedrijf. Al met al had ik tijdens mijn sollicitatiegesprek een erg goed gevoel en zodoende ben ik na mijn studie gelijk bij Payingit aan de slag gegaan.

Wat doe je allemaal in je vrije tijd?

Ik ben een sociaal persoon, ik doe dan ook graag leuke dingen met vrienden. Daarnaast houd ik van sporten, vooral voetbal. Ik trap regelmatig een balletje bij de voetbalclub waar ik speel.

Heb je dromen die je nog wilt waarmaken?

Ik zie mijzelf  in de toekomst een leidinggevende functie hebben binnen een snelgroeiend en internationaal bedrijf met een bekende naam. Het liefst wel in Amsterdam. Ik moet er nog achter komen in welke afdeling dit wordt en waar ik mij het prettigst bij voel, maar hier heb ik alle vertrouwen in. Ik vind het van belang dat de organisatie waar ik werkzaam ben een gezellige bedrijfscultuur heeft en dat alles goed geregeld is.

Hoe ga jij Payingit helpen om het klantvriendelijkste payrollbedrijf van Nederland te worden?

Door altijd samen met een relatie naar een oplossing te zoeken. Ik vind dat wat ik verkoop, ook echt nut moet hebben voor de koper. Dit probeer ik op een positieve en leuke manier over te brengen.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak