Home Blog Aan het woord: Carmen Castricum

Aan het woord: Carmen Castricum

Aan het woord: Carmen Castricum

Bij PayingIT bevinden we ons midden in een groeispurt. Iets waar wij trots op zijn en daarom graag naar buiten brengen. Om iedereen in ons groeiende team goed tot zijn recht te laten komen, werd het tijd voor een HR manager in ons midden: Carmen Castricum. Om te laten zien wie Carmen is, presenteren wij geheel volgens Payingit-traditie Carmen haar persoonlijke ‘Aan het woord’ stukje. Daarnaast zetten we Carmen voor een dilemma, weten we meteen of zij uit het goede hout gesneden is ;).

 

 

Naam: Carmen Castricum

Geboortejaar: 1989

Woonplaats: Amsterdam

Hobby’s: Dansen! Dit was eerst mijn grootste hobby en is later mijn beroep geworden. Ik ben namelijk afgestudeerd danseres. Daarnaast heb ik een hele mooie camera gekregen voor mijn verjaardag, dus ik heb mijzelf voorgenomen dat mijn nieuwe hobby foto’s maken is.

Wat voor werk ga je doen bij Payingit?

Mijn taak is om de HR-afdeling op te gaan zetten. Daarnaast ga ik procesmatig bekijken waar de efficiëntie en effectiviteit binnen het bedrijf verbeterd kan worden. Ik houd mij dus zowel bezig met de HR van Payingit als de Service & Support afdeling.

Wat voor (bij)banen heb je allemaal gehad?

Nadat ik afgestudeerd was van mijn dansopleiding heb ik een tijdje dansles gegeven. Verder heb ik ook een krantenwijkje gehad en ben ik een paar maanden werkzaam geweest als barvrouw in de Amsterdam Arena.

Van welk beroep droomde je toen je klein was?

In het dolfinarium werken! Toen ik klein was vond ik dolfijnen namelijk hele interessante dieren. Inmiddels heb ik ze wel een aantal keer in het echt gezien, maar ik heb nog nooit met ze gezwommen.

Wat hoop je over 10 á 20 jaar te bereiken?

Ik hoop nóg meer gezien te hebben van de wereld en nog steeds zo gelukkig te zijn als ik nu ben.

Wat is iets wat je nog niet doet in je leven, maar nog wel graag wil doen?

Meer vrije tijd maken voor mijzelf! Ik ben namelijk vaak druk. Zodra het mij lukt om deze tijd vrij te maken zou ik graag heel Netflix willen ontdekken.

Waar kunnen we je voor wakker maken?

Voor cruesli met kwark. Het maakt voor mij niet uit in welke staat ik ben of hoe laat het is, ik lust altijd cruesli met kwark.

Wij streven er naar om het klantvriendelijkste payrollbedrijf van Nederland te worden. Hoe kan jij hier een bijdrage aan leveren?

Hier kan ik een bijdrage aan leveren door altijd naar mijzelf te kijken. Dit doe ik door te bedenken hoe ik zelf behandeld wil worden. Ik ben namelijk van mening dat je mensen altijd moet behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden.

We zetten je voor een dilemma: Je moet elk kwartier een kopje koffie halen uit de dichtstbijzijnde koffieautomaat (en ook opdrinken) – of – je moet altijd verkleed als ridder naar je werk/school?

Koffie, altijd koffie. Ook al is het elk kwartier, ik houd van koffie. Voor mij is er geen dag zonder in te denken.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer Business Development Representative