Aan het woord: Gylian Spek

Aan het woord: Gylian Spek

Bij Payingit vinden wij persoonlijke service het allerbelangrijkst. Vooral het persoonlijke contact met onze relaties is een essentieel gedeelte van onze persoonlijke service. Omdat dit voor ons zo belangrijk is, vinden wij het ook leuk om al onze werknemer voor te stellen aan de hand van een persoonlijk stukje. Vandaag aan het woord: Gylian Spek.

 

 

Gylian, jij bent onze Marketing & Communicatie Specialist. Waar houd jij je in bezig met deze functie?

Een hoop! Voorbeelden van mijn dagelijkse werkzaamheden zijn: het optimaliseren van onze Nederlandstalige en Engelstalige website, het schrijven van webteksten en blogs, actualiteiten volgen en hier actief op inspelen, zoekmachine optimalisatie, het monitoren van onze online positie en het maken van onze maandelijkse nieuwsbrieven die verstuurd wordt naar onze relaties.

Wat heb je hiervoor allemaal voor werk gedaan?

Mijn allereerste baantje van afwasser in een broodjeszaak. Daarna heb ik de koude kant gedaan in twee restaurants, en ben ik gaan werken als barmedewerker op festivals. Nog steeds sta ik zo nu en dan in de weekenden achter de bar op festivals in en rond Amsterdam. Ook heb ik een tijdje als verkoopmedewerker in de winkel van mijn vader gewerkt.

Hoe ben je daarna bij Payingit terecht gekomen?

In september 2015 ben ik voor een half jaar als student voor de studie IBMS (International Business and Management Studies) bij InHolland in Diemen op uitwisseling naar Valencia gegaan. Na mijn periode in Spanje moest ik gelijk aan de slag gaan bij een stagebedrijf. Ik vond het toen erg lastig om een stage te vinden, aangezien alle sollicitatiegesprekken met Skype gedaan moesten worden. Na een leuk gesprek met Payingit ben ik uiteindelijk in februari 2016 als stagiair bij Payingit begonnen. Na mijn stageperiode ben ik eerst 1 en later 2 dagen gaan meewerken. Tenslotte ben ik mijn scriptie bij Payingit gaan schrijven, heb ik mijn diploma gehaald, en ben Ik blijven plakken als -inmiddels- marketing & communicatie specialist.

Wat doe je allemaal in je vrije tijd?

Eigenlijk heb ik altijd wel wat te doen in mijn vrije tijd. Vooral leuke dingen doen met mijn familie en vrienden vind ik belangrijk. Zodra het lekker weer is vind je mij in het park of op een terras. Tijdens het festivalseizoen ben ik vrijwel om de week aan het werk of als bezoeker op een leuk buitenfeestje. Ook houd ik erg van voetbal, en probeer ik elke maand wel een weekendje weg te gaan naar een leuke stad in of buiten Nederland.

Hoe verloopt je gemiddelde dag bij Payingit?

Met een warme kop koffie ga ik ’s ochtends achter mijn computer zitten en begin ik met het doorlezen van nieuwe mailtjes. Vervolgens kijk ik of ik nog content moet schrijven en wanneer dit het geval is doe ik dit tot de lunch. Na de lunch ga ik vaak verder met beeldmateriaal maken, AdWords en  het bijwerken van mijn Excelschema’s van onze Analytics resultaten.

Heb je dromen die je nog wilt waarmaken?

Zeker! Als eerst wil ik een mooie rondreis maken door Zuid-Amerika. Daarna wil ik terugkeren naar Nederland, en vervolgens kijken of ik voor een tijdje in Spanje zou kunnen werken. Ik ben geen persoon die lang op dezelfde plek wil blijven wonen. Nederland is een heerlijk land, maar Zuid-Europa trekt mij ook heel erg.

Hoe ga jij Payingit helpen om het klantvriendelijkste payrollbedrijf van Nederland te worden?

Als marketeer ben ik verantwoordelijk voor een groot deel van het materiaal dat onze relaties te zien krijgen. Ik wil dat zij relevante content krijgen, wat tegelijk goed te begrijpen is. Ook vind ik het belangrijk dat zij het niet vervelend vinden om berichten met informatie van ons te ontvangen.

Tenslotte: hoe zou jij iemand overtuigen om bij Payingit te komen werken?

Allereerst door te vertellen over mijn leuke collega’s. Het is een divers team met veel jonge mensen. Hierdoor is er veel mogelijk en worden eigen ideeën gewaardeerd! Ook gaan we in de zomer samen naar een festival en is bijna iedereen altijd in om uit eten te gaan met het team. Er hangt een hele goede werksfeer. Door hierover te vertellen weet ik zeker iemand te overtuigen om bij Payingit te komen werken.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak