Home Blog Aan het woord: Ingrid Harberts

Aan het woord: Ingrid Harberts

Aan het woord: Ingrid Harberts

De eerste maand op je nieuwe werk is altijd even wennen. Je ontmoet nieuwe collega’s, leert veel nieuwe dingen en doet je best om de leukste grap aan de lunchtafel te maken. Maar hoe is het om te beginnen als nieuwe ‘Pitter’? Wij vroegen het aan onze nieuwste collega Ingrid Harberts. Ingrid is in februari 2018 bij ons begonnen als Finance Support medewerkster. Ingrid vertelt graag hoe zij bij ons terecht is gekomen, wat haar hobby’s zijn en tenslotte hoe zij terugkijkt op haar eerste maand als medewerkster van Payingit.

 

 

Waar houd jij je mee bezig als Finance Support medewerkster?

Als Finance Support medewerkster ondersteun ik mijn collega Wendy op de Finance afdeling van Payingit. Wat ik vooral doe, is de boekhouding. Dit is bijvoorbeeld het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen en bankafschriften. In principe houd ik dus bij hoe er geld binnenkomt en hoe het uitgegeven wordt.

Wat heb je hiervoor allemaal voor werk gedaan?

Voor ik bij Payingit startte heb ik op een sales/klantenserviceafdeling gewerkt en heb ik 4 jaar lang de boekhouding voor een bedrijf gedaan. Als bijbaantjes heb ik als 16-jarige eventjes achter de frituurpan in een snackbar gestaan en als verkoopster in een kleding- en schoenenwinkel gewerkt. De ‘echte’ baantjes die ik heb gedaan zijn vooral administratieve werkzaamheden.

Hoe ben je daarna bij ons terecht gekomen?

Via een hele leuke vacature die ik tegenkwam op een vacaturesite! Mijn vorige werkgever ging verhuizen naar het uiterste oosten van Nederland waardoor ik op zoek ging naar een nieuwe baan. Toen ik de spontaan geschreven vacature van Payingit tegenkwam dacht ik ‘ik ga net zo spontaan terugschrijven!’.

Wat doe je zoal in je vrije tijd?

Zoals een échte huismoeder ben ik toch aardig wat tijd kwijt aan mijn huishoudelijke taken. Daarnaast vind ik het leuk om lekker te shoppen, een bezoek aan de schoonheidsspecialist te brengen en op vakantie te gaan (uiteraard). Het liefst ga ik namelijk zoveel mogelijk het land uit voor een leuke vakantie!

Hoe verloopt jouw gemiddelde dag bij Payingit?

Als ik binnenkom doe ik eerst de standaard dingetjes op mijn lijstje. Ik begin met controleren of alles wat verwerkt moet worden ook daadwerkelijk verwerkt is. Zo niet, dan doe ik dat. Zodra ik tijd over heb kijk ik met Wendy wat er nog meer te doen is. Zo begint mijn ochtend meestal hetzelfde, maar is mijn middag vaak anders.

Hoe kijk je terug op je eerste maand?

Heel positief! Ik voel mijzelf erg welkom en thuis. We werken met leuke collega’s, doen gezellige dingen zoals samen uit eten gaan en er is een fijne werksfeer. Ik heb echt het gevoel dat ik op mijn plaats ben.

Heb je nog dromen die je wilt waarmaken?

Niet persé grote dromen, maar ik wil graag nog een paar mooie reizen maken. Zo wil ik graag een rondreis maken door Amerika, Canada en Australië. Amerika staat nu bovenop mijn lijstje. Daarna komen de andere twee denk ik ;).

Hoe ga jij ons helpen het klantvriendelijkste payrollbedrijf van Nederland te worden?

Door vanuit mijn ervaring op de klantenservice altijd zo vriendelijk en behulpzaam mogelijk klanten en andere relaties telefonisch te woord te staan. Ik heb niet heel vaak direct contact met klanten, maar wanneer dit wel het geval is probeer ik iemand altijd zo goed mogelijk te helpen.

We zetten je voor een dilemma: altijd wanneer je jezelf verplaatst moet je dat zaklopend doen  – of – je mag nooit meer je schoenen uitdoen?

Dan kies ik toch voor het nooit uitdoen van mijn schoenen. Zaklopen lijkt mij héél onhandig. Ik denk dat ik dan schoenen laat ontwikkelen die je aan kunt passen aan de seizoenen. In de winter zijn ze lekker warm en in de winter worden het een soort slippers. Ideaal toch?

Tenslotte: hoe zou jij iemand overtuigen om bij Payingit te komen werken?

Door gewoon te beginnen met vertellen over mijn werk. Zodra ik begin ben ik namelijk altijd enthousiast. Door mijn enthousiasme weet ik iemand wel te overtuigen. Er is niets beter dan mond-op-mond reclame, toch?

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer Business Development Representative