Home Blog BNI WAUW! Netwerkontbijt
BNI WAUW! Netwerkontbijt

BNI WAUW! Netwerkontbijt

In  maart ben ik, Gylian Spek, als stagiair van PayingIT meegegaan naar een netwerkontbijt van BNI. BNI (Business Network International) is een organisatie voor lokale zakenmensen die wekelijks bijeenkomen om te netwerken. De netwerkorganisatie heeft als doel om door mond-tot-mond reclame meer omzet te genereren voor leden onder elkaar. Volgens de website van BNI, zijn er momenteel meer dan 6.271 BNI afdelingen wereldwijd. Het chapter die ik als gast heb bezocht, is BNI chapter WAUW!, in het golfcentrum van Weesp.

Mijn beleving met BNI WAUW!

Bij PayingIT wordt persoonlijke ontwikkeling van werknemers gestimuleerd. Daarom ben ik mee gegaan naar BNI.

De dag van het netwerkontbijt begon met een lekker kopje koffie in de bar van het golfcentrum in Weesp. Vervolgens werd iedereen uitgenodigd om naar de ontbijtruimte te gaan en een ‘pitch’ over zichzelf en zijn/haar business te geven. Dit was een interessante belevenis, omdat iedereen met een pitch van gemiddeld 1 minuut zichzelf moest promoten. Ook ik moest een pitch over mijzelf geven. Fotograaf en lid van het chapter Michiel Poodt heeft dit moment vastgelegd (zie foto). Nadat iedereen zijn persoonlijke pitch gegeven had, ging de bijeenkomst verder met een 10 minuten presentatie van één van de leden.

Al met al kan ik concluderen dat het een erg inspirerende en leerzame ochtend voor mij is geweest. BNI heeft laten zien dat een goed netwerk echt werkt in de zakenwereld.

Al met al kan ik concluderen dat het een erg inspirerende en leerzame ochtend voor mij is geweest. BNI heeft laten zien dat een goed netwerk echt werkt in de zakenwereld.

 

Stage bij PayingIT

Bij PayingIT is persoonlijke ontwikkeling iets dat continu gestimuleerd wordt. Wij staan daarom altijd open voor nieuw talent dat ons team kan komen versterken. Momenteel zijn er voor de volgende periode weer stageplekken vrij bij PayingIT. De vacatures zijn hier te bekijken. Staan er geen vacatures voor jouw profiel, maar wil je toch met ons werken? Bel dan om te vragen of er ruimte voor jou is! Wij zijn te bereiken op ons telefoonnummer 020-7717236 of via het contactformulier op onze website.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer
Joep de Heer Business Development Representative