Buteo Bouw: de bouwer waarop je kunt bouwen

Buteo Bouw: de bouwer waarop je kunt bouwen;)

Droom jij van een nieuwe keuken, een net wat ruimere woonkamer of is jouw bedrijfspand toe aan een opknapbeurt? Maak kennis met onze relatie Buteo Bouw!

 

Begonnen als beheerbedrijf en uitgegroeid tot een bouwer met grootse ambities. Buteo is de partij om te bellen als jouw gebouw wel een, zoals zij zeggen, facelift kan gebruiken!

 

De bouwsector maakt een flinke inhaalslag. Tijd dus om de mannen van Buteo Bouw in het zonnetje te zetten.

Hoe ken je PayingIT?

Buteo Bouw BV is zeer enthousiast lid van een netwerk genaamd BNI, daar kennen we PayingIT en Cees Maat van. Maar stiekem kennen we Cees al veel langer en dus is er sprake van een vertrouwensband.

Wie is Buteo Bouw?

Wij zijn een klein maar zeer enthousiast team van gedreven mensen die graag aan de slag gaan met de spannende plannen van onze klanten. Of het nu gaat om een aanbouw, een renovatie of onderhoud er is bijna altijd sprake van emotie, want je eigen huis of bedrijfspand is je echt veel waard! En daar willen wij dan ook het mooiste resultaat voor laten zien. Goede afspraken vooraf en planning is voor Buteo Bouw het allerbelangrijkste, alleen al op die manier kunnen wij ons al onderscheiden van veel collega bouwbedrijven.

 

Door een netwerk van specialisten hebben we altijd de juiste kennis in huis om te zorgen voor een blijvend goed resultaat!

Hoe zijn jullie begonnen?

Van oudsher is Buteo een beheerbedrijf. Steeds vaker kregen we van onze klanten de vraag of we niet dat ene schuurtje wat ze graag wilde, konden bouwen. Of die renovatie konden uitvoeren en begeleiden en op die manier hebben we dat mooie netwerk van specialisten in de loop der jaren opgebouwd. Nu zijn we een jong maar gedreven bouwbedrijf en hebben we grootse ambities!

Waar komt jullie naam vandaan?

Als kind werd ik (Daan Kuperus, eigenaar Buteo Bouw BV) geraakt. Maar niet alleen ik, ook het baby vogeltje wat tegen het raam vloog… Snel rende ik als kind naar buiten om eerste hulp toe te passen op het gewonde vogeltje. Het bleek een jonge buizerd te zijn.

 

Buteo is de Latijnse naam voor buizerd en het is een jeugdherinnering die ik koester. Het verzorgende is iets wat ik nog steeds in mij heb en regelmatig, zelfs in de bouw, van pas kan komen!

Hoe onderscheiden jullie je?

Zoals hierboven al vermeld besteden we erg veel aandacht aan het vooraf maken van afspraken met klanten. Hierdoor weten beide partijen wat er verwacht kan worden en is het ook realistisch om je aan de planning te houden. Iets waarvan we weten dat het niet altijd even goed gaat in de bouw.

 

Daarnaast streven we er naar om klanten op korte termijn een offerte te doen toekomen, uiteraard in overleg. Maar wij komen in ieder geval altijd terug op offerte aanvragen, ook daarvan weten we dat dit helaas niet altijd het geval is.

Waar zijn jullie het meest trots op?

We hebben recent een grootschalig renovatie traject van een monumentaal kantoorpand in Bussum afgerond. De nieuwe  huurders genieten hier nu weer van een fris interieur en nieuwe faciliteiten.

 

Daarnaast zitten we nu in de afrondingsfase van een aanbouw aan een particulier jaren 30 woonhuis, hiervan tonen we spoedig het beeldmateriaal op onze website. Om deze woning aan te passen aan huidige woonwensen en eisen en tegelijkertijd het karakter te behouden was een mooie uitdaging. Dit is iets waar we heel trots op zijn!

Duurzame bouwprojecten zijn steeds meer in opkomst. Wat doen jullie met duurzaamheid?

Ook wij zien dat deze vraag steeds vaker terug komt. Zo zijn we nu bijvoorbeeld bezig met een keuken in een particulier woonhuis die met veelal duurzame materialen wordt gebouwd. Ook de houtsoorten in onze bouwwerkzaamheden voldoen steeds vaker aan keurmerken zodat de klant kan zeggen dat er (deels) duurzaam is gebouwd.
        

De economische ontwikkelingen zien er gunstig uit voor de bouwsector. Zijn jullie positief over de werkgelegenheid?

Wij zien zeker groei in de bouw, de aanvragen lopen lekker binnen en wij zitten met onze planning gelukkig al weer ruim in 2017! Maar er kan natuurlijk nog meer bij 😉

Wat willen jullie over een jaar bereikt hebben?

Volgend jaar op dit tijdstip hopen we nog verder in 2018 aan het plannen te zijn en hebben we hopelijk de klussen die we nu op de planning hebben staan naar volle tevredenheid van onze gewaardeerde klanten uitgevoerd!

Waar staan jullie over 10 jaar?

Over 10 jaar hebben we hopelijk nog veel meer van die mooie klussen afgerond en hebben we een start kunnen maken met ons eigen vastgoed, wat we natuurlijk graag helemaal zelf opknappen en beheren!

Heb jullie tips voor de thuisklussers?

Vind je het leuk? Doe het dan zeker zelf! Maar wel tot op zekere hoogte. Ze zeggen niet voor niets SCHOENMAKER BLIJF BIJ JE LEEST! Want helaas zien we in woningen ook regelmatig dat de Doe-het-zelver is afgehaakt en dat wij het geld en tijd dat er in is gestopt eigenlijk volledig opnieuw moeten doen. Dat is voor ons niet erg, maar wel erg sneu voor het harde werk van de mensen zelf….

 

Sommige klussen, denk aan constructies (stort je huis niet in als je dat muurtje weghaalt?), elektra (is dat stopcontact wel veilig met dat ene draadje) of loodgieterswerk (loopt het water wel soepel weg of staat de boel straks blank?) kun je beter niet aan beginnen!!

 

Heb jij een woning die nog niet voldoet aan jouw wensen of een bedrijfspand dat schreeuwt om onder handen te worden genomen? Of een man die denkt een geweldige thuisklusser te zijn… Neem dan contact op met Daan Kuperus en zijn enthousiaste team!

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak