Home Blog De belangen van automatisering

De belangen van automatisering

De belangen van automatisering

Vanwege de groeiende digitalisering heeft u als startup niet zo veel meer nodig om een bedrijf op te richten. Dit is vooral het geval bij organisaties die software aanbieden. Zogeheten ‘Software as a Service’ is een groeiende markt. Om nog efficiënter te werken met software, is het goed om te kijken naar de mogelijkheden van automatisering. Wij leggen uit wat de belangen van automatisering zijn.

Betrouwbaarheid

Bij een kleine klantenkring zal automatisering nog niet van groot belang zijn. U heeft dan nog alle tijd om elke klant een goede persoonlijke service te bieden. Wanneer u groeit wordt het echter steeds lastiger om elke klant de zelfde goede service te bieden. Automatisering biedt u meer betrouwbaarheid in uw werkwijze. Door middel van het automatiseren van uw software zorgt u er namelijk voor dat uw werkwijze altijd hetzelfde blijft. Zo weten uw klanten altijd wat zij kunnen verwachten.

 

Grotere output

Groei zorgt er voor dat er op een gegeven moment meer personeel nodig is. Vooral wanneer de werkdruk steeds groter aan het worden is. Automatisering kan het werken vele malen efficiënter maken. Door bepaalde processen te automatiseren, zal de werkdruk vele malen lager worden en kunt u meer werk verrichten met hetzelfde aantal werknemers.

Groei stimuleren

Het groeiproces van uw bedrijf is vaak een onvoorspelbaar proces. Hierdoor is het lastig om te bepalen wanneer u meer risico kan nemen om door te groeien. Automatisering biedt u meer inzicht in het proces. Door bijvoorbeeld operationele processen te koppelen aan uw financiële processen, kunt u makkelijker voorspellen wanneer er groeimogelijkheden zijn. Door automatisering heeft u ook meer inzicht in zaken die de groei van uw bedrijf beperken.

Kostenbesparing

Automatisering zorgt er voor dat u kosten bespaart. Dit komt simpelweg doordat bepaalde processen zich kunnen herhalen. Hierdoor werkt u veel efficiënter. Door efficiënt te werken bespaart u tijd, en dus geld.

 

Een geautomatiseerde personeelsplanning bij PayingIT

PayingIT is als organisatie ontstaan vanuit de ontwikkeling van software voor personeelsplanning. Wij zijn van mening dat een planning tool efficiënt en in de cloud hoort. Dit betekent dat een tool online voor iedereen inzichtelijk moet zijn. Onze tool functioneert daarom geheel online.

 

De overige voordelen van een geautomatiseerde personeelsplanning bij PayingIT zijn:

  • Wij bieden een professionele supportafdeling;
  • Wij zijn altijd helder en transparant over onze tarieven;
  • Wij bieden een scherp tarief voor onze planning tool;
  • Er zijn dagelijks programmeurs actief bezig met het optimaliseren van ons geautomatiseerde systeem.

 

Heeft u interesse of vragen over onze planning tool? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of via ons telefoonnummer 020-7717236. Wij helpen u graag verder met de zoektocht naar een geschikte personeelsplanning.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer Business Development Representative