Door de nieuwe Wet Werk en Zekerheid (WWZ) ziet de tweede kamer de problemen groeien
Door de nieuwe Wet Werk en Zekerheid (WWZ) ziet de tweede kamer de problemen groeien
De nieuwe Wet Werk Zekerheid is bedoeld om meer vaste banen op de Nederlandse arbeidsmarkt te creëren, maar de uitkomst is niet zoals gepland. Omdat de nieuwe wet het moeilijker en duurder maakt om personeel te ontslaan nemen ondernemers minder snel vast personeel aan. De wet van minister Lodewijk Asscher is opgezet om personeel te beschermen tegen een snel ontslag. Ondernemers zijn nu dus voorzichtiger met het aannemen van personeel en zoeken de oplossing hiervoor op de flexmarkt. Vanwege de nieuwe Wet Werk en Zekerheid is het dus aantrekkelijker om te kijken naar de mogelijkheden van payrolling.
Welke oplossingen biedt payrolling voor de problemen rond de nieuwe Wet Werk en Zekerheid?
Payrolling zorgt er voor dat u meer flexibiliteit in uw personeelsbestand heeft. Dit maakt payrolling dus een juiste oplossing voor de problemen die zijn ontstaan door de nieuwe Wet Werk Zekerheid. Naast meer flexibiliteit heeft payrolling nog meer voordelen.
De overige voordelen zijn:
- U heeft minder werkgeversrisico’s als ondernemer;
- U heeft geen kosten bij ziekte van personeel;
- Geen omkijken meer naar salarisadministratie, wat veel tijd scheelt;
- U betaalt alleen voor de gewerkte uren die uw personeel maakt.
PayingIT als partner voor uw problemen die zijn ontstaan door de nieuwe Wet Werk Zekerheid
PayingIT is de juiste partner voor de problematiek rond de nieuwe Wet Werk Zekerheid. Wij zijn namelijk op een juiste manier gecertificeerd (NEN 4400-1 certificering) als betrouwbare partner voor payrolling. Daarnaast zijn wij in het bezit van een G-rekening.
Bij PayingIT vinden wij persoonlijke service belangrijk. Bent u geïnteresseerd in onze payroll dienstverlening? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer 020-7717236 of via het contactformulier op onze website. Naast payrolling kunt u bij ons ook terecht voor uw salarisadministratie of personeelsplanning.
Bron: Nu.nl