meertalige servicedesk

FAQ over de meertalige servicedesk voor werkgevers; wat brengt het jullie?

Ben je op zoek naar een partij die alles op het gebied van werkgeverschap in een vreemde taal kan betekenen? Dan is het een goed idee om met een meertalige servicedesk voor je teamleden te werken. Payingit ziet het belang van communiceren met medewerkers in hun eigen taal in. Op die manier krijgen de werknemers namelijk meer zelfvertrouwen en weten zij precies wat er te doen staat en op welke manier zij hun werk kunnen uitvoeren. Het mooiste aan de meertalige servicedesk voor de werkgevers is, dat je dit geheel aan Payingit uit handen kunt geven. Het is onze taak om jou als werkgever te ontzorgen en ervoor te zorgen dat het team in goede handen is. Bij Payingit spreken wij vloeiend Nederlands, Engels en Spaans.

Wat kun je als werkgever van de meertalige servicedesk van Payingit verwachten?

Wanneer je er als werkgever voor kiest om de meertalige servicedesk van Payingit in te zetten, zorg je ervoor dat jouw buitenlandse werknemers in hun moedertaal te woord kunnen worden gestaan. Dit is van meerwaarde voor je team en bedrijf aangezien je werknemers op die manier altijd gehoord en gezien worden. Het feit dat zij een andere taal spreken is daarbij geen enkel probleem of obstakel meer. Bij Payingit hebben wij een casemanager in dienst, die bijvoorbeeld kan helpen bij het verwerken van ziekmeldingen. Door met werknemers in hun moedertaal te communiceren, kunnen misverstanden uit de weggeruimd worden.

Dit biedt de meertalige servicedesk jou;

–           Snel en volledig ingewerkte medewerkers

–           Minder uitval bij de nieuwe instroom (inwerken)

–           Tevreden medewerkers en daarmee een langere verblijfsduur

–           Een lager ziekteverzuim aangezien het team in hun eigen taal en uitgebreid geïnformeerd is voordat zij aan het werk beginnen

Welke voordelen zitten er aan een meertalige servicedesk?

Speciaal voor bedrijven die veel gebruik maken van niet-Nederlandse medewerkers, hebben wij bij Payingit een meertalige servicedesk ingericht. Op deze service desk werken collega’s die verschillende talen spreken, alle documentatie die bij het inschrijven en uitbetalen van een medewerker komt kijken, wordt dan ook meteen in die taal verstrekt. Je kunt bij ons bijvoorbeeld al terecht voor een Spaanse en Engelse service desk. Verder zijn wij bij Payingit experts op het gebied van werkgeverschap. Wij zijn een HR-partij die het juridisch werkgeverschap bij je uit handen kan nemen. Als je met mensen werkt, dien je namelijk ook voor die mensen te werken. Je team zorgt ervoor dat jullie alle doelen behalen en samen richting een gouden toekomst werken.

Hoe meer je onderneming groeit, hoe meer teamleden je nodig hebt om de dagelijkse werkzaamheden succesvol uit te blijven voeren. Des te meer werknemers je aanneemt, des te complexer de puzzel rondom werkgeverschap wordt! Bij Payingit geloven wij dat iedere organisatie een goede werkgever kan zijn. Vandaar dat wij je graag helpen om je werkgeverschap op de best mogelijke manier aan te pakken en te regelen. Wij zien het als onze missie om in 2025 tenminste 50.000 levens op een positieve manier te beïnvloeden met onze tips en tricks over werkgeverschap.

Op welke manier zorgen wij er bij Payingit voor dat werkgeverschap op de juiste manier ingedeeld wordt?

Allereerst staan wij op elk gewenst moment paraat met de juiste kennis. Bij Payingit stellen wij ons graag op als jouw sparrings- en kennispartner. Wij beschikken over specialistische ervaring in de HR- en flexbranche, waardoor je alle vragen die je hebt over werkgeverschap aan ons kunt stellen. Verder hebben wij een eigen en dus unieke benadering van service. Bij Payingit werken wij met een positief en energiek team samen, dat altijd een stap extra voor je wil zetten. Wij hechten waarde aan terugkerende evaluaties en updates rondom de meest recente marktontwikkelingen. Als laatste doen wij er alles aan om je werk op maat te leveren. Dit doen wij door je onderneming en team als uitgangspunt te nemen en te kijken welke aanpak het beste bij jullie past. Op die manier wordt er aan en voor je onderneming en team gewerkt, terwijl je eigen werkwijze niet wordt aangetast.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak