De KHN wil een reparatie in de WWZ - Payingit

Categorie: Blog, Tips

Auteur:

17 maart 2016

De KHN wil een reparatie in de WWZ

Via verschillende kanalen laat de brancheorganisatie KHN (Koninklijke Horeca Nederland) weten dat zij een reparatie in de WWZ (Wet Werk en Zekerheid) urgent vinden. De organisatie laat weten dat zij vinden dat er minder regels moeten zijn om flexibel met personeel om te gaan. Vooral horecaondernemers met seizoenswerk zien dat er problemen zijn ontstaan door de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. De nieuwe WWZ maakt het namelijk moeilijker en duurder om personeel te ontslaan. Een reparatie in de WWZ is volgens de KHN noodzaak zodat ondernemers makkelijker tijdelijk personeel kunnen aannemen.

Payrolling als oplossing in plaats van een reparatie in de WWZ

Als u een ondernemer met seizoenswerk in de horecabranche bent, raden wij aan om te kijken naar de mogelijkheden van payrolling. Payrolling zorgt namelijk voor meer flexibiliteit in uw personeelsbestand. Ideaal bij seizoenswerk dus.

 

Naast het creëren van meer flexibiliteit heeft payrolling nog meer voordelen. De overige voordelen zijn:

 

  • U hoeft alleen te betalen voor de uren die uw personeel werkt;
  • U maakt geen extra kosten bij ziekte van personeel;
  • U heeft minder werkgevers risico’s;
  • U hoeft niet meer om te kijken naar de salarisadministratie dus bespaart veel tijd.

Payrolling via PayingIT

Voor een correcte manier van payrolling bent u bij PayingIT aan het juiste adres. Als organisatie zijn wij volledig gecertificeerd (NEN 4400-1) en in het bezit van een G-rekening. Op deze manier kunnen wij garanderen dat alles eerlijk en juist verloopt. Hierdoor hoeft u niet te blijven hopen op een reparatie in de WWZ. Bij ons is persoonlijke service en contact met onze klanten het belangrijkst. U kunt contact met ons opnemen voor vragen of bij interesse in onze payrolldienstverlening. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website of via ons telefoonnummer 020-7717236.

 

Ook kunt u er voor kiezen om via PayingIT uw salarisadministratie uit te besteden of om uw personeelsplanning overzichtelijker te maken door het gebruik van onze planning tool.

Gylian is als Marketing & Communications Specialist verantwoordelijk voor het schrijven van webteksten en blogs, het optimaliseren van de website, onze social media kanalen, en het monitoren van de actualiteiten die relevant zijn voor Payingit.

Neem contact op

Gerelateerde blogs

aricle-image

Aan het woord: Maaike de Jong

Aan het woord: Maaike de Jong De eerste maand op je nieuwe werk is altijd…

Lees artikel
aricle-image

Nieuw directielid bij PayingIT

PayingIT verwelkomt nieuw directielid Begonnen als twee vrienden die een planning tool voor de beveiligingsbranche aanboden,…

Lees artikel
aricle-image

Hoe laat je als zzp’er je modelovereenkomst goedkeuren?

Hoe laat je als zzp’er je modelovereenkomst goedkeuren? Werk jij als zzp’er? Grote kans dat…

Lees artikel

Schrijf een reactie