Nederlandse stranden zijn klaar voor de zon, tijd voor payroll?

Nederlandse stranden zijn klaar voor de zon, tijd voor payroll?

Op de Nederlandse stranden is duidelijk te merken dat de lente weer is aangebroken. Strandhuisjes worden weer opgebouwd en de horecazaken zijn druk bezig met de nodige voorbereidingen. De strandtenten zijn klaar voor het hoogseizoen. De zomer is namelijk de periode waarin het moet gebeuren voor de horecaondernemers. Dit betekent dat er weer meer werk is voor de werknemers van de strandtenten. Omdat de werknemers niet het hele jaar nodig zijn, raden wij aan om te kijken naar de mogelijkheden van payrolling voor strandtenten.

Payrolling voor strandtenten

Omdat ondernemers met horecagelegenheden aan de kust te maken hebben met seizoenswerk, biedt payrolling een oplossing. Bij payrolling neemt het payrollbedrijf het juridisch werkgeverschap in handen. Waarom het zo aantrekkelijk is voor ondernemers met een strandtent is omdat payroll meer flexibiliteit bied in het personeelsbestand. Daarnaast hoeft u met payroll alleen te betalen voor de uren die gewerkt worden door het personeel. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over uw personeel in de mindere periodes van het jaar.

 

Bij payrolling voor strandtenten hoeft er niet meer omgekeken te worden naar het vele papierwerk dat komt kijken bij loonadministratie. Omdat het payrollbedrijf alle administratie in handen neemt, bespaart u enorm veel tijd.

PayingIT als partner voor payrolling voor strandtenten

Voor een goede samenwerking voor payrolling voor strandtenten bent u bij PayingIT aan het juiste adres. Wij zijn als organisatie volledig gecertificeerd (NEN 4400-1) en dus een betrouwbare organisatie. Naast payrolling bieden wij ook salarisadministratie en personeelsplanning aan als diensten om uw ondernemerschap nog eenvoudiger te maken. Wij zijn altijd eerlijk en transparant over de tarieven die wij hanteren.

 

Heeft u vragen of interesse in payrolling voor strandtenten? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of via ons telefoonnummer 020-7717236.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak