Home Blog Nieuw directielid bij PayingIT

Nieuw directielid bij PayingIT

Begonnen als twee vrienden die een planning tool voor de beveiligingsbranche aanboden, uitgegroeid tot een dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in payroll, personeelsplanning en salarisadministratie. Drie jaar geleden gingen Costa en Dennie van start met een ambitieus plan. Inmiddels is dit plan uitgegroeid tot een keihard groeiend bedrijf.

Door onze snelle groei breekt een nieuw fase aan. Met trots delen wij mee dat er sinds augustus 2016 een derde kapitein aan het roer staat: Cees Maat. Cees is als commercieel directeur verantwoordelijk voor de Sales, Marketing en Communicatie van de organisatie. Een mooi moment om te delen wat Costa en Dennie vinden van deze uitbreiding!

Van twee, naar drie!

Vertel eens heren, een nieuw directielid bij PayingIT. Wat betekent deze groei voor jullie?

Dennie: ‘Ik ben zeer trotst op wat we bereikt hebben. Soms met een beetje ongeloof. “Hebben we dit echt allemaal neergezet?” Dit ongeloof wordt al snel weggenomen als ik bedenk hoe hard we de afgelopen jaren gewerkt hebben. Enige logica is dus ook aanwezig.

De trots komt vooral naar boven op het moment dat we 1 jaar terug in de tijd gaan. Dan zie je hoeveel je kan bereiken in een jaar. Ook de vrijdagmiddagborrels zijn leuk. We bespreken onder andere de successen die we afgelopen week hebben behaald. Dit brengt vrijwel altijd een grote glimlach op ons gezicht. Ik merk dat de groei voor een zeer goede sfeer zorgt binnen PayingIT. Costa, Cees en ik zijn erg ambitieus. Ik heb er dan ook vertrouwen in dat de groei zich op lange termijn voortzet.’

Costa: ‘Het is een mooie ontwikkeling om mee te maken. Uiteindelijk is de groei die we nu doormaken datgene waar we de afgelopen jaren zo hard voor hebben gewerkt. Je merkt de ontwikkelingen die je als bedrijf en persoon doormaakt en hoe onze rol als directeur binnen de organisatie verandert. Je merkt ook dat de groei ervoor zorgt dat je steeds meer mogelijkheden krijgt om het service level te verhogen. Continu verbeteren en ontwikkelen is altijd onze visie geweest en dit blijft het uitgangspunt.

Het toetreden van een ervaren partner als Cees binnen de directie is een mooie stap om de steile groeicurve van PayingIT naar de toekomst door te trekken.’

Cees: Het is heel leuk om nu in te stappen als nieuw directielid bij PayingIT. Het bedrijf begint echt een bedrijf te worden. Langzaam aan krijgen we steeds meer tractie, dat is fantastisch om te zien en te voelen. Ik kijk met veel vertrouwen naar de toekomst en zie dit pas als het begin.

Voor de toekomst kijk ik er naar uit om mooie producten en diensten met Costa en Dennie op te zetten. Maar voorlopig ben ik druk genoeg met de eerste stappen op weg naar het klantvriendelijkste payroll bedrijf van Nederland.’

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer
Joep de Heer Business Development Representative