Onze Diensten - Payingit

Onze Diensten

Maak een afspraak

Onze diensten

Payingit biedt vier diensten aan voor ondernemers die medewerkers in dienst hebben. Deze diensten zijn: Payroll, Personeelsplanning, Salarisadministratie en Uitzend Services.

 

Ook bieden we via onze dochteronderneming Payingit International 4 diensten aan voor niet-Nederlandse werknemers en internationale ondernemingen zonder vestiging in Nederland.

Payroll

Wilt u zorgeloos ondernemen met medewerkers? Payroll maakt dit mogelijk. Met payroll betaalt u alleen voor de gewerkte uren, heeft u minder werkgeversrisico’s, en komt u nooit achteraf voor onverwachte kosten te staan.

 

Meer informatie over payroll vindt u hier.

Personeelsplanning

Met onze online planning tool voor personeelsplanning wordt uw personeel op een efficiënte manier ingepland. Met onze tool wordt er nooit een uur te veel ingeroosterd en heeft u continu zicht op onder- of overbezetting. Op deze manier zijn al uw medewerkers op het juiste moment op de juiste locatie aanwezig.

 

Meer informatie over personeelsplanning vindt u hier.

Salarisadministratie

Besteedt u uw salarisadministratie uit? Dan nemen wij uw administratieve werkzaamheden over. Uw loonaangiften worden op tijd geregeld, en hoeft u niet meer om te kijken naar de steeds veranderende wet- en regelgevingen en ingewikkelde collectieve arbeidsovereenkomsten.

 

Meer informatie over salarisadministratie vindt u hier.

Uitzend Services

Via onze Uitzend Services kiest u ervoor om uw backoffice uit te besteden. Zo ontstaat er meer ruimte voor focus op uw commerciële activiteiten, heeft u geen voorfinanciering meer en wordt uw marge periodiek uitbetaald.

 

Meer informatie over Uitzend Services vindt u hier.

Payingit International

Onze dochteronderneming Payingit International biedt 4 diensten aan voor internationale organisaties en expats die in Nederland aan de slag gaan. Deze diensten zijn: Payroll Umbrella Services, Immigration Services, 30% Ruling, en Salary Administration.

 

Meer informatie over Payingit International vindt u hier.