Op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam? Wij hebben nog plek!

Op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam? Wij hebben nog plek!

Groot nieuws, PayingIT gaat verhuizen! Eind maart pakken we onze biezen en verkassen we naar Amsterdam Sloterdijk. We zijn er trots op dat we een echt Amsterdams bedrijf zijn, daarom blijven we natuurlijk wel binnen de ring.

 

De reden voor onze verhuizing? We zijn uit ons huidige jasje gegroeid. Nadat we de halve stad 3x hadden doorkruist en ons zelfs buiten de ring hebben gewaagd, viel ons oog op dit pand. Het is super licht op onze vijfde verdieping, alle wanden worden van glas, we gaan voor een volledig afgewerkte en ingerichte keuken en als klap op de vuurpijl hebben we een waanzinnig dakterras (+/- 350m2), er moet alleen nog wat aan gebeuren.

 

In het kader van we dromen groot, hebben we iets te veel ruimte gehuurd en is het wel héél erg riant. Daarom zijn wij op zoek naar (leuke) ondernemers die de ruimte met ons willen delen.

Wie, wat, waar?

Laten we beginnen ons even voor te stellen. Wij zijn PayingIT, een jonge en snel groeiend bedrijf. Inmiddels zijn we met 16 man (en vrouwen). Iedereen is ongeveer tussen de 20 en de 35 jaar. Jong zijn of je in ieder geval jong voelen is voor ons een enorme pré.

 

Wat bieden we aan qua ruimtes?

 • Kleine ruimte van 25 m²: geschikt voor 2 tot 3 personen. De huur voor deze ruimte bedraagt €650,- per maand inclusief gas, water, licht en internet;
 • Grote ruimte van 60 m²: geschikt voor 4 tot 8  personen. De huur voor deze ruimte bedraagt €1400,- per maand inclusief gas, water, licht en internet;
 • Of alle ruimtes samen, deze kunnen vrij ingedeeld worden als kantoren of als kantoortuin.

 

Naast de ruimte die je huurt kun je gebruik maken van onze keuken, vergaderruimtes en eventueel zelfs mee lunchen. Alles is mogelijk, we zijn flexibel.

 

Het (Einstein) gebouw bevinden zich op de Kabelweg 21. Dit is een bedrijfsverzamelgebouw dat op loopafstand van het Westerpark en het station Amsterdam Sloterdijk. Ideaal wanneer je met het OV wilt komen of zelfs op de fiets. Even de waan van de dag eruit fietsen terwijl je van het Westerpark geniet.

 

Kom je liever met de auto? Ook dat kan makkelijk. Er is genoeg mogelijkheid om een parkeerplek via ons te huren.

 

Extra faciliteiten

Naast de kantoorruimtes beschikt het gebouw over een aantal extra gedeelde ruimtes en faciliteiten. Zo kun je gebruik maken van een vergader- en trainingsruimte, een lunchroom, keuken met alles erop en eraan en last but not least een dakterras voor als de zon schijnt.

 

Tot slot zijn er de volgende faciliteiten:

 • Entree met receptie;
 • Kantine (ook als extra vergaderruimte toe te passen);
 • Schoonmaak (op verzoek te regelen, kosten afhankelijk van ruimte/aantal personen);
 • Koffie, verse lunch en drinken door ons verzorgt (kosten afhankelijk van aantal personen);
 • Optie om een parkeerruimte op eigen terrein aan te schaffen;
 • Parkeren buiten het terrein is ook mogelijk (10ct per uur voor de 1e drie uur, maar is wel erg druk);
 • Toegang tot draadloos internet.
 • Beveiligde fietsenstalling (verwarmd)

 

Hieronder vind je enkele foto’s van de locatie:

 

Op de eerste foto zie je de volledige ruimte. Het is op dit moment nog niet helemaal af. Om de ruimte op te splitsen, worden er glazen wanden geplaatst. 

 

 

 

 

 

Interesse?

Klinken de bovengenoemde faciliteiten en kantoorruimtes je als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op. We nemen graag de mogelijkheden met je door. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 020-2252500 of mail ons op facilitair@payingit.nl

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak