Het gebruik van payroll bij seizoenswerk

Payroll seizoenswerk

Maak een afspraak

Payroll bij seizoenswerk

Als het voorjaarszonnetje door komt, stromen de terrassen ook langzaam weer vol. Dit betekent dat er ook extra krachten nodig zijn. Dit is niet alleen het geval in de horeca, maar ook in andere branches die te maken hebben met seizoenswerk. Werkgevers die actief zijn in branches met seizoenswerk zoals horeca, landbouw of tuinbouw, hebben te maken met seizoenskrachten die niet het hele jaar nodig zijn. In deze gevallen is het dus niet gunstig om personeel in dienst te nemen voor een heel jaar. Door deze tijdelijke vraag naar personeel is het handig om te gaan payrollen.

 

Met payroll bij seizoenswerk, kunt u veel flexibeler omgaan met uw personeel. De reden hiervoor is dat u bij payroll voor seizoenswerk de medewerkers alleen inzet voor de uren dat zij nodig zijn en dat u alleen betaald voor de gewerkte uren.

Wat gebeurt er precies met payroll bij seizoenswerk?

In het ondernemerschap gebeurt er niks voor de werkgevers. Door te kiezen voor payroll bij seizoenswerk, wordt alleen het juridisch werkgeverschap uit handen gegeven. Naast meer flexibiliteit met uw personeel, heeft u ook geen omkijken meer naar het papierwerk dat komt kijken bij het zelf in dienst nemen van personeel. Ondernemers kunnen door payrolling dus veel tijd besparen. Daarnaast hoeft u als ondernemer door payroll bij seizoenswerk niet meer op te draaien voor de kosten bij ziekte van het personeel.

Payingit als organisatie voor payroll bij seizoenswerk

Payingit is een volledig gecertificeerd en betrouwbare partner voor payrolling. Als u de keuze maakt voor payroll bij seizoenswerk met als partner Payingit, kunt u zonder zorgen uw werk als ondernemer met seizoensarbeid doen. Naast payroll is Payingit ook actief in personeelsplanning en salarisadministratie. Waarom kiest u voor ons? De voordelen:

  • Payingit communiceert altijd eerlijk en duidelijk;
  • Payingit biedt een scherp tarief;
  • Payingit geeft persoonlijk en specialistisch advies;
  • Onze systemen zijn state of the art en makkelijk in gebruik.