Payroll horeca - Payingit de nodige flexibiliteit voor horecaondernemers

Payroll horeca

Maak een afspraak

Payroll horeca

In de horeca zijn flexibele arbeidskrachten hard nodig. Dit omdat de horeca drukke en minder drukke periodes kent. Daar komt bij dat veel horecamedewerkers ook nog studeren of parttime werken. Vandaar dat het niet gek is dat de meeste horecaondernemers op zoek zijn naar een passende oplossing. Payroll horeca biedt deze oplossing.

Meer Flexibiliteit

Payroll horeca biedt de gewenste flexibiliteit in de branche. Dit omdat u alleen betaalt voor uren die uw medewerkers daadwerkelijk werken. Daarnaast kunt u 5,5 jaar achtereenvolgend flexibele arbeidscontracten bieden. Dit allemaal in combinatie met minimale administratieve lasten.

Minimale administratie

Als horecaondernemer wilt u zich natuurlijk focussen op waar het om draait; het bedienen van uw gasten. Middels payroll in de horeca heeft u als ondernemer minimale administratieve lasten. Zo verzorgt een payrollbedrijf de loonadministratie, jaaropgaven en houdt de ziektedagen en vakantiedagen bij.

De voordelen

Door gebruik te maken van payrolling ervaart u verschillende voordelen. De voordelen op een vindt u hieronder.

Bij payroll horeca:

  • Betaalt u enkel per gewerkt uur;
  • Zijn er geen kosten wanneer de medewerker ziek wordt;
  • Is er 5,5 jaar flexibiliteit per nieuwe medewerker;
  • Kunt u gebruik maken van 1,5 jaar proeftijd;
  • Blijft u zelf de dagelijkse aansturing op de werkvloer verzorgen.

 

Waarom Payingit?

Wij leggen graag uit waarom Payingit de juiste partner is voor een samenwerking met betrekking tot payrolling in de horecabranche.

  • Wij communiceren altijd eerlijk en duidelijk;
  • Payingit biedt een scherp tarief voor zowel reguliere medewerkers als studenten en scholieren;
  • We bieden persoonlijk en specialistisch advies;
  • Wij zijn volledig gecertificeerd.

Download nu onze whitepaper

Download nu onze whitepaper over payroll in de horeca en kom erachter wat payrolling voor jouw horecaonderneming kan betekenen! Klik op de link hieronder om de whitepaper te downloaden:

 

Download whitepaper payroll in de horeca

 

*Door mijn mailadres in te vullen geef ik Payingit toestemming om mij te mailen.

Oplossing voor vast personeel

Naast flexibel personeel hebben restaurants of cafés in de meeste gevallen ook vast personeel. Denk aan de chef-kok of de bedrijfsleider. Een bijkomend voordeel van Payingit is dat wij ook voor uw vaste personeel oplossingen bieden. Bij salarisadministratie voor horeca nemen wij de loonadministratie voor u uit handen waardoor u zich volledig kunt concentreren op het draaiende houden van uw horecaonderneming.