De voordelen van payroll in de beveiliging - Payingit

Payroll beveiliging

Maak een afspraak

Payroll in de beveiliging

Als ondernemer in de beveiliging dient u flexibel om te gaan met uw medewerkers. Uw medewerkers werken vooral met wisselende diensten en de vraag naar personeel schommelt door drukke en minder drukke periodes. Hierdoor kunnen de personeelskosten hoger oplopen dan nodig. Zeker wanneer er veel medewerkers met een vast arbeidscontract bij u werken. U hoort deze namelijk door te betalen in situaties waarin er geen werk voor ze is. Payroll in de beveiliging biedt een oplossing.

Flexibiliteit

Payroll in de beveiliging bij Payingit biedt de mogelijkheid om uw personeel flexibel in te zetten. Dit omdat u door middel van payrolling alleen betaalt voor de uren die écht gewerkt worden door uw medewerkers. Daarnaast kunt u met payrolling 5,5 jaar achtereenvolgend een flexibel arbeidscontract bieden.

Payingit wordt juridisch werkgever

Wilt u medewerkers op de payroll zetten? Dan komt uw personeel op papier in dienst bij Payingit. Wij nemen het juridisch werkgeverschap over en de medewerkers komen bij ons op de loonlijst. U blijft wel de dagelijkse aansturing op de werkvloer verrichten.

Betaling netto loon en administratie

Als payrollbedrijf verzorgt Payingit de betaling van het (netto) loon, de bijkomende administratie en de doorbetaling van loon bij ziekte. Daarbij hoeft u geen moeite meer te doen om alle veranderingen in sociale wetgeving en uw cao bij te houden. Ook deze taak nemen wij over.

Efficiënt werken met persoonlijke service

Payingit is ontstaan als aanbieder van personeelsplanning in de beveiligingsbranche. Wij combineren efficiënt werken met een persoonlijke service. Door onze automatisering kunnen wij enerzijds een laag tarief hanteren en anderzijds een kwalitatieve dienstverlening leveren.

Payingit

Bij payroll in de beveiliging via Payingit bieden wij de volgende voordelen:

  • Een scherp payrolltarief;
  • G-rekening;
  • De juiste certificeringen (NEN-4400, SNA Keurmerk);
  • Persoonlijke service;
  • Geautomatiseerde processen.

 

Personeelsplanning in de beveiliging

Op zoek naar een manier om uw personeel efficiënt en overzichtelijk in te plannen? Bekijk de mogelijkheden van onze planning tool voor personeelsplanning in de beveiliging!