Payroll in de bouwsector? Bespaar kosten - Payingit

Payroll in de bouwsector

Maak een afspraak

Payroll in de bouwsector

De bouwsector heeft één van de duurste pensioenfondsen van Nederland. Dit maakt dat de bouw één van de duurste sectoren is om personeel in uit te betalen. Payroll in de bouwsector biedt een oplossing.

Flexibiliteit

Aan het werken met payroll in de bouwsector zitten een aantal voordelen verbonden. Omdat de bouwsector zo afhankelijk is van het aantal opdrachten dat binnenkomt, is het belangrijkste voordeel dat payrolling meer flexibiliteit creëert in het personeelsbestand.

De voordelen van payroll in de bouwsector

Naast de bovengenoemde voordelen zijn er nog meer voordelen te vinden bij payroll in de bouwsector. De voordelen voor u als werkgever vindt u hieronder:

  • Minder werkgeversrisico’s.
  • Geen kosten bij ziekte van uw medewerkers.
  • Geen omkijken naar loonadministratie.
  • Alleen betalen voor de uren die uw medewerkers daadwerkelijk werken.

 

Het juridisch werkgeverschap uit handen geven

Zet u een deel van uw personeel op de payroll? Dan geeft u het juridisch werkgeverschap van deze medewerkers uit handen aan een payrollbedrijf. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar de loonadministratie van deze werknemers.

Payingit als partner voor payroll in de bouwsector

Voor een betrouwbare samenwerking voor payroll bent u bij Payingit aan het juiste adres. Om onze betrouwbaarheid te kunnen garanderen zijn wij NEN-gecertificeerd, lid van de NBBU CAO en in het bezit van een G-rekening.

Persoonlijke service

Wij hanteren altijd scherpe tarieven voor onze klanten. Daarnaast vinden wij persoonlijke service het belangrijkst. Dit kunnen wij realiseren door onze processen te automatiseren, en meer ruimte te maken voor persoonlijke aandacht voor onze relaties.