Payroll in de logistiek? Bekijk alle mogelijkheden - Payingit

Payroll in de logistiek

Maak een afspraak

Payroll in de logistiek

Als ondernemer met personeel in de logistiekbranche bent u ervan op de hoogte dat flexibiliteit van essentieel belang is. Zo bent u afhankelijk van het weer, de technologische ontwikkelingen en tenslotte van de vraag naar opdrachten. Deze externe factoren bepalen hoeveel werk er op welk moment is. Hierdoor kan het een ingewikkelde taak zijn om in te schatten hoe en wanneer u uw personeel moet inzetten. Payroll in de logistiek biedt de oplossing.

Het juridisch werkgeverschap overdragen

Kiest u als ondernemer in de logistiek om te gaan payrollen? Dan draagt u het juridisch werkgeverschap over aan een payrollbedrijf. Dit betekent dat uw medewerkers met een payrollcontract op de loonlijst van een payrollbedrijf komen te staan.

Voordelen payroll in de logistiek

Er zijn een aantal voordelen verbonden aan het werken met payroll in de logistiek. Hieronder vindt u de voordelen op een rijtje:

  • Meer flexibiliteit, omdat u als werkgever alleen betaalt voor de arbeidsuren die uw medewerkers daadwerkelijk maken;
  • De werkgeversrisico’s worden overgedragen aan een payrollbedrijf;
  • U maakt geen kosten wanneer uw medewerkers ziek zijn;
  • Een payrollbedrijf verzorgt de loonadministratie van uw personeel.

 

Met payrolling heeft u de mogelijkheid om tot 5,5 jaar tijdelijke arbeidscontracten te bieden. Op deze manier creëert u flexibiliteit in uw personeelsbestand, kunt u onbezorgd ondernemen en heeft u meer tijd over om de focus te leggen de dagelijkse aansturing van uw logistiek bedrijf.

Certificeringen

Payingit is volledig gecertificeerd. Zo beschikken wij over een NEN-certificering en zijn we lid van de NBBU. Dit betekent dat wij de NBBU cao voor uitzendkrachten naleven. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat flexwerkers ten alle tijden hetzelfde salaris als hun collega’s in vaste dienst dienen te krijgen.

Persoonlijke service

Persoonlijke service staat bij ons centraal. Zo vinden wij het belangrijk dat onze communicatie eerlijk, duidelijk, helder én persoonlijk is.

De diensten van Payingit

Naast payrolling kun je bij Payingit ook gebruik maken van onze personeelsplanning en salarisadministratie  dienstverlening. Al onze diensten zijn apart of in combinatie met elkaar af te nemen.