Payroll in de schoonmaakbranche bij PayingIT

Payroll schoonmaak

Maak een afspraak

Payroll in de schoonmaakbranche

Als ondernemer in de schoonmaakbranche werkt u veel met uren buiten reguliere kantoortijden om. Hierdoor draaien uw medewerkers verschillende diensten. Zo zijn de werktijden afwijkend en is uw klantengroep uiteenlopend. Om deze werkzaamheden gemakkelijker te maken, biedt payroll in de schoonmaakbranche een oplossing.

Het juridisch werkgeverschap overdragen

Kiest u ervoor om te gaan payrollen of overweegt u te gaan payrollen? Dan draagt u het juridisch werkgeverschap over aan een hierin gespecialiseerd payrollbedrijf. In dat geval blijft u de dagelijkse aansturing van uw medewerkers doen. Wat er gebeurt is dat uw medewerkers op de loonlijst van een payrollbedrijf komen te staan, u geen omkijken meer heeft naar de loonadministratie en u de werkgeversrisico’s overdraagt.

De inlenersbeloning

Wanneer u ervoor kiest om te gaan payrollen, vallen uw medewerkers die op de payroll staan onder de NBBU cao voor uitzendkrachten. Volgens de NBBU cao zijn wij als payrollbedrijf verplicht de inlenersbeloning toe te passen. Dit betekent dat medewerkers op de payroll hetzelfde loon krijgen als hun collega’s met een vast arbeidscontract. Wel zo eerlijk.

De voordelen van payrollen

Payrolling brengt u als ondernemer in de schoonmaakbranche een aantal voordelen. Deze voordelen op een rijtje zijn:

  • Het ziekteverzuim wordt afgedekt;
  • Meer flexibiliteit in uw persoonsbestand;
  • U heeft geen omkijken meer naar de loonadministratie;
  • Personeelskosten worden per uur volledig inzichtelijk.

 

Payingit voor payroll in de schoonmaakbranche

Gaat u payrollen via Payingit? Dan bieden wij u het volgende:

  • Payingit communiceert altijd eerlijk en duidelijk;
  • Payingit biedt een scherp tarief;
  • Payingit geeft persoonlijk en specialistisch advies;
  • Onze systemen zijn state of the art en makkelijk in gebruik.

 

Heeft u ook vast schoonmaakpersoneel?

Aanvullend bieden wij voor uw vaste medewerkers salarisadministratie als dienst in de schoonmaakbranche. Wij nemen dan voor uw vaste schoonmakers de loonadministratie uit handen. Zo hoeft u niet meer te denken aan de afdrachten van de loonbelasting of de veranderingen in de cao bij te houden. Daarbij kunt u de salarisadministratie koppelen aan onze planning tool. Met onze tool kunt u efficiënt uw schoonmaakpersoneel inplannen en heeft u de personeelsplanning altijd inzichtelijk.