Payroll in de zakelijke dienstverlening - Payingit

Payroll zakelijk

Maak een afspraak

Payroll in de zakelijke dienstverlening

Dienstverlenende beroepen maken steeds vaker gebruik van payroll. Aan getalenteerde werknemers binnen de zakelijke dienstverlening is geen tekort. Naast de ondersteunende staffuncties, receptionistes, secretaressen de HR medewerkers en de administratie medewerkers zijn er uiteraard ook de specialisten. De consultants en bijvoorbeeld controllers. Maar wat als er minder projecten zijn? Dan wilt u graag met wisselingen in uw bedrijf om kunnen gaan. Payingit kan u deze flexibiliteit bieden via payroll in de zakelijke dienstverlening.

Hoe werkt payroll in de zakelijke dienstverlening?

Bij payroll in de zakelijke dienstverlening werft u zelf uw medewerkers. Payingit helpt u met de rest. Uw medewerkers komen bij ons op de loonlijst. Verloning, administratie, uitbetaling bij ziekte, Payingit verzorgt dit voor u. Zo kunt u sneller reageren op nieuwe opdrachten en bespaart u op de personeels- en administratieve kosten.

Payroll in de zakelijke dienstverlening en de wijzigingen in de Wet Werk en Zekerheid

Met de nieuwe Wet Werk en Zekerheid is er veel veranderd. Zo mag u geen proeftijd meer opnemen in contracten korter dan 6 maanden. Lastig wanneer het met een werknemer niet blijkt te klikken. Een contract van 6 maanden + 1 dag is een optie, maar dan moet u wel één maand voor het aflopen van het contract aangeven of u wel of niet met de medewerker door gaat.

 

Payroll kan hier ook voor de zakelijke branche een oplossing in bieden. Hoe? U kunt als ondernemer met payroll voor de zakelijke branche onder de uitzendcao de eerste 78 weken (1,5 jaar) flexibel zijn. Zo kunt u als ondernemer in de zakelijke branche van dag tot dag bekijken of de samenwerking nog naar wens is. Heeft u de medewerker de kans gegeven om in te komen en blijkt het toch niet te werken? Dan zit u dus niet aan de medewerker vast.