Payroll voor de transport via Payingit

Payroll voor de transport

Maak een afspraak

Payroll voor de transport

Als ondernemer in de transportbranche dien je flexibel te zijn door wisselingen in drukke en rustige periodes. Daarnaast dien je tijd te steken in het juist verzorgen van administratieve taken en het bijhouden van verandering in de wet- en regelgevingen in jouw branche. Meer flexibiliteit in het personeelsbestand kan jouw ondernemerschap in de transport eenvoudiger maken. Payroll voor de transport biedt de oplossing.

 

Voordelen payrolling

Er zijn veel voordelen van payrolling die goed van pas komen in de transport sector. Middels payroll kun je flexibel ondernemen. Zo kun je 5,5 jaar achtereenvolgend flexibele arbeidscontracten bieden, heb je geen kosten als jouw medewerkers ziek zijn en betaal je alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Je maakt dus gebruik van flexibel personeel, wel zo handig. Je hebt ook minimale werkgeversrisico’s (zoals financiële risico’s) in het geval dat er een keer minder ritten zijn.

 

Payroll transport: méér dan enkel flexibiliteit

Payingit biedt op transport aangepaste payroll. Zo wordt een autoregeling, het inhouden en digitaal registreren van boetes en eventueel gemaakte schade automatisch verwerkt in ons systeem. Payroll voor de transport zorgt ervoor dat je als ondernemer minimale handelingen hoeft te verrichten. Onze payroll constructie maakt ondernemen makkelijker. Lijkt payroll voor transport jou wel wat? Dan heb je met Payingit een betrouwbare, persoonlijke partner gevonden.

 

Juridisch werkgeverschap bij payroll voor de transport

Kies je ervoor om te gaan werken met payroll voor de transport bij Payingit? Dan wordt Payingit juridisch werkgever van de medewerkers die op de payroll staan. Dit betekent dat zij bij ons op de loonlijst komen. Wij stellen in dat geval arbeidscontracten op, verzorgen de loonstroken en nemen de kosten van zieke medewerkers op ons. De payroll transport-service van Payingit is trouwens anders dan de service van een uitzendbureau. Wij houden ons immers niet bezig met het aanwerven van medewerkers. Zo kost payroll minder dan in zee gaan met een uitzendbureau.

 

Payroll transport met Payingit

Wil je met Payingit samenwerken om gebruik te maken van payroll in de transport? Dan ervaar je de volgende voordelen:

  • Payingit communiceert altijd eerlijk en duidelijk;
  • Payingit biedt een scherp tarief;
  • Payingit geeft persoonlijk en specialistisch advies;
  • Wij zijn volledig gecertificeerd;
  • Onze systemen zijn state-of-the-art en makkelijk in gebruik te nemen.

 
Heb je een bedrijf in transport? Payroll is dé manier om flexibeler te kunnen werken.

 

Oplossing voor jouw vaste medewerkers

Je hebt naast jouw flexibele personeel ook vaste medewerkers in dienst. Al het personeel op één plek onderbrengen is praktisch. Daarom bieden wij voor de transport ook salarisadministratie. Wil je meer informatie over payroll of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 020-2252500. We zijn echte experts op het gebied van payrolling en helpen je graag persoonlijk.