Payroll voor de transport via Payingit

Payroll voor de transport

Maak een afspraak

Payroll voor de transport

Als ondernemer in de transportbranche dien je flexibel te zijn door wisselingen in drukke en rustige periodes. Daarnaast dient u tijd te steken in het juist verzorgen van administratieve taken en het bijhouden van verandering in de wet- en regelgevingen in uw branche. Meer flexibiliteit in uw personeelsbestand kan uw ondernemerschap in de transport eenvoudiger maken. Payroll voor de transport biedt de oplossing.

Flexibel ondernemerschap

Middels payroll kunt u flexibel ondernemen. Zo kunt u 5,5 jaar achtereenvolgend flexibele arbeidscontracten bieden, heeft u geen kosten als uw medewerkers ziek zijn en betaalt u alleen voor de uren die daadwerkelijk gewerkt worden. Zo heeft u minimale werkgeversrisico’s in het geval dat er een keer minder ritten zijn.

Payroll voor de transport

Payingit biedt op transport aangepaste payroll. Zo wordt een autoregeling, het inhouden en digitaal registreren van boetes en eventueel gemaakte schade automatisch verwerkt in ons systeem. Payroll voor de transport zorgt ervoor dat u als ondernemer minimale handelingen hoeft te verrichten.

Juridisch werkgeverschap bij payroll voor de transport

Kiest u ervoor om te gaan werken met payroll voor de transport bij Payingit? Dan wordt Payingit juridisch werkgever van de medewerkers die op de payroll staan. Dit betekent dat zij bij ons op de loonlijst komen. Wij stellen in dat geval arbeidscontracten op, verzorgen de loonstroken en nemen de kosten van zieke medewerkers op ons.

Werken met Payingit

Wilt u met Payingit samenwerken om gebruik te maken van payroll in de transport? Dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Payingit communiceert altijd eerlijk en duidelijk;
  • Payingit biedt een scherp tarief;
  • Payingit geeft persoonlijk en specialistisch advies;
  • Wij zijn volledig gecertificeerd;
  • Onze systemen zijn state-of-the-art en makkelijk in gebruik te nemen.

Oplossing voor uw vaste medewerkers

U heeft naast uw flexibele personeel ook vaste medewerkers in dienst. Al uw personeel op één plek onderbrengen is praktisch. Daarom bieden wij voor de transport ook salarisadministratie.