Payroll voor evenementen? Ontdek alle voordelen - Payingit

Payroll voor evenementen

Maak een afspraak

Payroll voor evenementen

Bent u een ondernemer met personeel in de evenementenbranche? Dan heeft u te maken met medewerkers die veel wisselende diensten draaien. Dit komt door een schommeling tussen het hoog- en laagseizoen met betrekking tot het aantal evenementen dat wordt georganiseerd. Hierdoor dient u als ondernemer flexibel te zijn. Payroll voor evenementen biedt een oplossing.

Flexibel ondernemerschap

Payroll voor evenementen biedt u de mogelijkheid om uw medewerkers flexibel in te zetten. Dit komt omdat middels payrolling uw werknemers alleen worden uitbetaald voor de uren die zij daadwerkelijk werken. Ook heeft u de mogelijkheid om uw medewerkers 5,5 jaar achtereenvolgend flexibele arbeidscontracten te bieden.

Het overdragen van het juridisch werkgeverschap

Wanneer u kiest voor payroll voor evenementen draagt u het juridisch werkgeverschap over aan een hierin gespecialiseerde partij. Dit betekent dat zij op de loonlijst komen te staan bij een payrollbedrijf. U blijft als ondernemer in de evenementenbranche wel zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing.

Wat betekent payroll voor evenementen voor mij als ondernemer?

Zoals hierboven al aangegeven ervaart u het voordeel dat u meer flexibiliteit creëert in uw personeelsbestand. Dit omdat u enkel voor gewerkte uren van uw medewerkers betaalt.

 

Naast deze flexibiliteit zijn er nog een aantal andere voordelen:

  • U heeft minder werkgeversrisico’s;
  • U heeft géén kosten bij zieke medewerkers;
  • U bespaart tijd omdat het payrollbedrijf de administratieve taken overneemt.

 

Werken met Payingit

Door payroll voor evenementen via Payingit ervaart u een aantal voordelen. De voordelen die u ervaart vindt u hieronder.

  • Eerlijke en duidelijke communicatie;
  • Een scherp tarief;
  • Persoonlijke en specialistische service;
  • Makkelijk in gebruik te nemen systemen;
  • Payingit beschikt over de juiste certificering (NEN 4400-1) en is in het bezit van een G-rekening.

 

Personeelsplanning en salarisadministratie

Bent u op zoek naar een manier om uw medewerkers in de evenementenbranche op een juiste en efficiënte manier in te plannen? Bekijk hier de mogelijkheden van personeelsplanning voor evenementen.