Payroll voor MKB-ondernemingen

Payroll voor MKB-ondernemingen vanwege het huidige ondernemersklimaat

In het huidige ondernemersklimaat zijn volgens de nieuwssite nu.nl veel MKB-ondernemers nog steeds niet optimistisch. Dit komt doordat kleine bedrijven relatief langzaam herstellen van de slechtere economische periodes. De middelgrote bedrijven herstellen zich net iets beter vergeleken met de kleinere bedrijven, maar ook dit kan beter. Omdat het vertrouwen nog steeds zo laag is, geven ondernemers met een klein bedrijf aan dat zij liever uitzendkrachten of ZZP’ers inhuren. Het inhuren van uitzendkrachten maakt het namelijk mogelijk om flexibeler met personeel om te gaan. Wilt u als ondernemer flexibel met personeel om gaan? Dan is payroll voor MKB-ondernemingen voor u aantrekkelijk.

Payroll voor MKB-ondernemingen, waarom is dit aantrekkelijk?

Payroll voor MKB-ondernemingen is aantrekkelijk omdat via payroll alleen voor de gewerkte uren van het personeel betaald wordt, dit maakt het gebruik van personeel veel flexibeler. Door gebruik te maken van payroll, geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen aan het payrollbedrijf. Op deze manier blijft u de leiding houden over uw personeel. Echter staat het personeel ingeschreven bij een payroller. Naast de flexibiliteit zijn er nog meer voordelen. U heeft namelijk minder werkgevers risico’s, geen kosten bij ziekte en geen omkijken meer naar administratie. Dit maakt in het huidige ondernemersklimaat payroll voor MKB-ondernemingen dus aantrekkelijk.

Payroll voor MKB-ondernemingen bij PayingIT

PayingIT is de juiste partner voor payroll voor MKB-ondernemingen. Dit komt omdat PayingIT geheel gecertificeerd is als organisatie, waardoor de consument zeker weet dat PayingIT een betrouwbare partner is. Naast betrouwbaarheid bent u bij PayingIT aan het juiste adres voor persoonlijke service, hoogstaande automatisering en een scherp tarief voor payrolling.

 

Als u vragen heeft over payrolling, kunt u gerust contact opnemen met PayingIT. Wij zijn te bereiken op ons telefoonnummer 020-7717236, of via het contactformulier op onze website.

Naast payrolling bieden wij ook personeelsplanning en salarisadministratie aan als dienst.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak