• Personeelsplanning horeca


  Ben je ondernemer in de horecabranche? In dat geval weet je als geen ander dat de horecabranche veel parttimers kent, die veel met wisselende diensten werken. Daarnaast komt er bij het goed draaien van een horecazaak meer kijken dan het serveren van een goed gerecht en het schenken van een lekker glas wijn. Een uitstekende presentatie naar de klant toe is belangrijk. Zonder goed personeel en een strakke planning is dit onhaalbaar. De personeelsplanning horeca van Payingit biedt je de oplossing op dat gebied. Altijd de juiste persoon, op de juiste plek.

  Overzichtelijk plannen

  Met de personeelsplanning horeca via Payingit kun je een stuk overzichtelijker plannen. Zo voorkom je dat je te maken krijgt met onder- of overbezetting, zie je wat de werklocaties van jouw medewerkers zijn en ben je op de hoogte van wie wanneer aan het werk is. Dit alles is inzichtelijk via een online pakket voor personeelsplanning horeca dat beschikbaar is op jouw laptop of computer. Ook is de planning tool middels onze eigen applicatie op jouw smartphone beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.usemate.nl.Niet alleen jij als ondernemer kunt de online planning altijd en overal inzien, maar ook jouw medewerkers en bijvoorbeeld de leveranciers hebben hier toegang tot. Op deze manier is het voor iedereen duidelijk hoe de shifts en taken verdeeld zijn.

  Ons personeelsplanning horeca pakket wat verder toegelicht
  Het online personeelsplanning horeca pakket van Payingit biedt:
  – een gebruiksvriendelijke interface;
  – een overzichtelijke rapportage van alle gewerkte uren;
  – de mogelijkheid voor medewerkers om zelf te roosteren en om hun beschikbaarheid, verlof, uitloop en shiftruil te registreren;
  – onze eigen mobiele app, waarin je altijd het overzicht op jouw planning houdt;
  – koppelingen voor jouw facturatie en loonadministratie en eventueel aan onze payroll dienstverlening voor totale ontzorging.

  Samenwerken met Payingit?
  Werken met Payingit biedt je de volgende voordelen:
  – Je betaalt alleen per geplande medewerker;
  – Omdat de tool online is heb je een continu en overal inzicht in de planning en gewerkte uren;
  – Minder invoerwerk door ‘selfservice’ mogelijkheden voor medewerkers;
  – Geen grote investeringen vooraf;
  – Alle informatie is op één plek en is inzichtelijk voor alle betrokkenen.

  Uitbesteed werkgeverschap en salarisadministratie
  Naast personeelsplanning horeca bieden wij van Payingit ook branchegerichte horeca uitbesteed werkgeverschap en salarisadministratie voor de horeca aan. Beide diensten kunnen bij Payingit gekoppeld worden aan de online planning tool. Zo zijn jouw werknemers efficiënt ingepland en zorg je ervoor dat je geen administratieve handelingen meer hoeft te verrichten. Wij nemen namelijk graag de vervelende administratieve taken bij je uit handen. Zo heb jij meer tijd om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

  Personeelsplanning horeca pakket offerte aanvragen?
  Wil je graag vrijblijvend een offerte ontvangen? Dan kun je jouw contactgegevens voor personeelsplanning in de horeca achterlaten via ons contactformulier. Als je nog vragen hebt over onze service kun je ons telefonisch bereiken via: 020-2252500. Wij helpen je graag!