Personeelsplanning in de bouw voor meer flexibiliteit - Payingit

Personeelsplanning in de bouw

Maak een afspraak

Personeelsplanning in de bouw

Als werkgever in de bouw dient u uw medewerkers op verschillende bouwlocaties in te plannen. Verder is het van belang dat u altijd genoeg personeel inzet. Daarnaast verschillen de arbeidstijden in uw branche enorm. Personeelsplanning in de bouw helpt u bij het efficiënt inplannen van uw werknemers.

Meer overzicht

Door personeelsplanning in de bouw voorkomt u onder- of overbezetting, heeft u een duidelijk overzicht van werklocaties en ziet u precies wie wanneer werkt. Het maakt uw ondernemerschap dus een stuk makkelijker en daarnaast minder tijdrovend voor u als ondernemer.

Minder tijdrovend

Verzorgt u momenteel de planning van uw werknemer zelf? Of heeft u iemand die de planning voor u maakt? Door een tool voor personeelsplanning in de bouw bent u of uw medewerker véél minder tijd kwijt aan het maken van deze planning. Door het maken van uw planning minder tijdrovend te maken, houdt u meer tijd over om te focussen op het ondernemerschap.

Online planning tool

De tool van Payingit is een online tool voor personeelsplanning in de bouw. Omdat deze tool op de pc en mobiel via een app beschikbaar is, ziet u altijd en overal wie er wanneer ingezet moet worden. Ook kunnen uw medewerkers zelf altijd en overal inzien wat hun eigen werktijden en -locaties zijn.

Payingit biedt

  • Eerlijke en duidelijke communicatie;
  • Scherpe tarieven;
  • U betaalt per medewerker die ingepland wordt;
  • Persoonlijk en specialistisch advies;
  • Gebruiksvriendelijke systemen;
  • Een eigen mobiele planning app;
  • Continue optimalisatie.

 

Payrolling

Naast personeelsplanning bieden wij ook de dienst payrolling voor de bouw aan. Onze diensten payrolling en personeelsplanning zijn in combinatie met elkaar bij ons af te nemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.