Personeelsplanning voor de beveiliging bij Payingit

Personeelsplanning beveiliging

Maak een afspraak

Personeelsplanning voor de beveiliging

Een efficiënte personeelsplanning voor de beveiliging is van groot belang. U als ondernemer in de branche weet dit als geen ander.

Wisselende en onregelmatige diensten

Een groot deel van uw personeel heeft wisselende en onregelmatige diensten. Voor hen heeft een planning tool waarbij zij inzicht hebben in het rooster en waarbij zij zelf beschikbaarheid op kunnen geven veel voordelen. Maar niet alleen uw personeel, ook u heeft een voordeel bij een efficiënte personeelsplanning voor de beveiliging.

De planning tool van Payingit

De planning tool van Payingit helpt u praktisch te werken. Onze personeelsplanning voor de beveiliging is gebruiksvriendelijk, online en zorgt voor een kostenbesparend rooster. Daarnaast heeft u via onze eigen app ook met een mobiel toegang tot de tool.

Onze planning tool biedt

 • Een compleet planningspakket.
 • Een gebruiksvriendelijke interface met saldo-overzichten.
 • Een web-omgeving klaar voor eerste gebruik.
 • Rapportages die overzichtelijke de gewenste informatie weergeven.
 • De mogelijkheid om te werken met meerdere Cao’s (particulier & horeca- en evenementenbeveiliging).
 • Een inlog voor uw medewerkers waarmee zij zelf beschikbaarheid, verlof, uitloop, en shiftruil kunnen regelen.
 • De reiskosten worden berekend volgens de cao.
 • De mogelijkheid om planning van vaste objecten en flexibele diensten te verzorgen.
 • Een mobiele applicatie.

De juiste aantallen op de juiste plek

Hoe goed de camera’s zijn afgesteld en hoe hoog het hek ook is, uiteindelijk draait het om de inschatting van de beveiligers. Om te zorgen dat uw mensen altijd in de juiste aantallen op de juiste plek zijn is personeelsplanning voor de beveiliging essentieel.

De voordelen van onze planning tool

 • Uw planning is altijd en overal inzichtelijk, dit geldt ook voor uw medewerkers, klanten en leveranciers.
 • Een continu beeld op onder- of overbezetting.
 • U heeft de mogelijkheid om de online planning volledig te koppelen aan en te integreren met de salarisadministratie. Met deze werkwijze heeft u geen handmatig invoerwerk meer in administratiepakketten en is het gehele proces geautomatiseerd.

De werkwijze van Payingit

Payingit werkt anders dan de meeste planningsbedrijven in de beveiligingsbranche. De traditionele planningspartijen werken met een hoge investering vooraf met een groot maatwerktraject als vervolg. Payingit werkt op basis van een fee per gebruiker. Dit betekent dat er vooraf geen hoge investeringen zijn. Afhankelijk van het aantal gebruikers betaalt u een maandelijks bedrag. Daarnaast biedt werken met ons de volgende voordelen:

Sterke binding met de beveiliging

Wij hebben sterke binding met de beveiliging. Toch krijgen wij soms vragen van klanten die wij nog niet of nog niet volledig kunnen bedienen met onze huidige software. Hiervoor bieden wij oplossingen op maat. Om tot een goede oplossing te komen nemen wij altijd het huidige pakket als basis en kijken wij op welke wijze wij het beste aan de vraag kunnen voldoen.

Download nu onze whitepaper

Download nu onze whitepaper over personeelsplanning in de beveiliging voor meer informatie over onze tool! In onze whitepaper lichten wij toe wat het verschil is tussen werken met en zonder tool voor je personeelsplanning.

 

De whitepaper voor personeelsplanning in de beveiliging is inclusief handige checklist om te kijken of onze tool iets voor jouw onderneming is. Meer weten? Klik op de link hieronder:

 

Download whitepaper personeelsplanning in de beveiliging

 

*Door mijn mailadres in te vullen geef ik Payingit toestemming om mij te mailen.

Salarisadministratie en payroll

Naast personeelsplanning biedt Payingit ook salarisadministratie en payroll aan voor de beveiligingsbranche.