Home Blog Planning tool Payingit verder onder usemate powered by Payingit

Planning tool Payingit verder onder usemate powered by Payingit

Planning tool Payingit verder onder ‘usemate powered by Payingit’

Per 1 januari 2019 wordt de naam van onze planning tool gewijzigd naar ‘usemate powered by Payingit’. De reden hierachter? Ons plansysteem sterker onder deze naam in de markt zetten. Payingit is in 2012 ontstaan als aanbieder van planningssoftware in de beveiligingsbranche. Toen in 2014 payroll aan ons dienstenpakket werd toegevoegd, gingen we als organisatie verder onder de naam Payingit. Om onze tool weer een eigen identiteit te geven, heet deze sinds het nieuwe jaar usemate powered by Payingit.

 

 

Hét plansysteem voor beveiligers

Ons doel is om het aankomende jaar hét plansysteem voor beveiligers te kunnen bieden. Dit kan door additionele beveiligingsmodules aan ons standaardsysteem te koppelen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld beveiligingspassen en een overzicht van certificeringen aan ingeplande medewerkers koppelen. Daarnaast kun je ook de facturatie, werving en selectie (met digitale handtekening functie), en het automatisch berekenen van reiskosten toevoegen. Dit alles met een sterke focus op het MKB (Midden- en Kleinbedrijf) in de beveiliging.

Blijven ontwikkelen in kwaliteit

UseMate by Payingit blijft zich het komende jaar ontwikkelen op het gebied van de kwaliteit die geboden wordt. Zo gaan we regelmatig met onze klanten in gesprek om verbeterpunten door te nemen. Dit jaar blijven we het systeem optimaliseren met intern twee vaste IT’ers en extern een IT-team. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en feedback om de tool te blijven verbeteren.

Mobiele applicatie

Om niet achter te blijven lanceerde we anderhalf jaar geleden de mobiele versie van onze planning tool. Meer weten over de mobiele applicatie van de tool? Lees meer in onze eerder gepubliceerde blog! Onze app is beschikbaar voor Apple iPhones en Android telefoons.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over onze naamswijziging of de tool zelf? Stel ze gerust! Reageer via één van onze social media kanalen, of onder de blogpost op onze site.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer Business Development Representative