Home Blog Relaties verrassen met PayingIT’s SinterCees

Relaties verrassen met PayingIT’s SinterCees

Gisteren, op donderdag 1 december 2016, is onze eigen SinterCees het land doorgegaan om een aantal van onze relaties te verrassen. Dit deed hij gelukkig niet alleen. Twee trouwe Payingpieten hielpen hem tijdens zijn verrassingstocht.

Overal waar onze SinterCees kwam toverde hij een lach op eenieders gezicht. Voor elke relatie had hij een persoonlijk gedicht en een aantal lekkernijen. Alles geheel in Sinterklaas stijl met een eigen PayingIT twist. Van blauwe pepernoten tot aan eigen gemaakte SinterCees-chocoladerepen.

Vroeg uit de veren voor BNI Wauw!

Onze SinterCees en zijn Payingpieten waren al vroeg uit de veren om de leden van BNI chapter Wauw! te overdonderen. Na alle leden te hebben voorzien van snoepgoed las hij een gedicht voor aan het chapter. Naast het binnenslepen van een aanbeveling ontving onze Sint met zijn gedicht ook de Gouden Duim. De prijs voor de beste pitch!

De dames van Tomeloos

De volgende stop van onze SinterCees was in Abcoude bij het team van reclamebureau Tomeloos. Deze dames zijn altijd zo gastvrij en hartelijk, tijd om hen eens in de watten te leggen dacht Sint! Wat ze vonden van ons bezoek? Ge-wel-dig. De dames genoten van hun persoonlijke gedicht. En zoals je op de foto kunt zien, vielen ook de repen van Tony Chocolonely goed in de smaak!

Op evaluatie bij SecurityXpert

Van Abcoude naar Nieuwegein naar één van onze eerste relaties, SecurityXpert. De heren en dames keken gek op toen de Sint ineens voor de deur stond. ‘Hadden we niet een evaluatie?’ Ook hier werd het bezoek van de Sint gewaardeerd. Op naar een nieuw jaar met weer zo’n fijne samenwerking!

Zijn ze braaf geweest bij WerkXL?

Onze laatste bestemming was WerkXL, waar we warm werden onthaald. ‘Wat hebben jullie er veel aandacht aan besteed!’, zo klonk het compliment. Gelukkig kon Sint ook hier concluderen dat het hele team zich goed heeft gedragen dit jaar. Daarom ook hier een persoonlijk gedicht en een heleboel chocola!

People friendliest payrollbedrijf

Bij PayingIT hebben wij een duidelijk doel voor ogen; het people friendliest payrollbedrijf van Nederland worden. Hiermee bedoelen we eigenlijk dat alles wat we doen over mensen gaat. Onze klanten, onze collega’s op kantoor en natuurlijk de uitzendkrachten. Allemaal belangrijk voor ons bedrijf en allemaal mensen. Dus waarom niet gewoon echt vriendelijk zijn, voor iedereen?

Een van de middelen om dit doel te behalen is extra tijd en persoonlijke aandacht steken in onze relaties. Hier hebben onze SinterCees en zijn Payingpieten vandaag zeker aan bijgedragen!

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer
Joep de Heer Business Development Representative