Ruby Samad over arbeidsrecht en privacy (AVG) - Payingit

Categorie: Blog, Kennis

Auteur:

4 april 2018

arbeidsrecht en privacy Ruby SamadPer 25 mei 2018 geldt de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Vanaf het moment dat deze nieuwe privacywetgeving ingaat gelden dezelfde regels met betrekking tot privacy in de gehele Europese Unie. Als werkgever is het van belang op de hoogte te zijn van de nieuwe Wet die een connectie legt tussen arbeidsrecht en privacy.

 

 

Lees je als ondernemer met personeel in dienst goed in over het onderwerp. Dient één van je medewerkers een klacht in bij de Autoriteit Persoonsgegevens? Dan is deze instantie verplicht wat te doen met deze klacht! Lees meer over dit onderwerp in de vlog van onze kennispartner Ruby Samad hieronder. Ook vind je extra informatie in de blog op de website van Arbeidsrecht Advocatuur.

 

 

Ruby Samad is als eigenaresse van Arbeidsrechtlab Advocatuur als advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Ruby doet het graag anders dan anderen in de branche. Het belangrijkste voor haar is eerlijke en heldere communicatie om de ingewikkelde advocatuur makkelijk en begrijpelijk te maken.

Neem contact op

Gerelateerde blogs

aricle-image

Loonheffingskorting, wat is dit en hoe pas ik dit toe?

Loonheffingskorting, wat is dit en hoe pas ik dit toe? Heffingskortingen zijn kortingen die u…

Lees artikel
aricle-image

Wat is de proeftijd en hoe kom ik deze door?

Wat is de proeftijd en hoe kom ik deze door? Na uren flink zoeken naar…

Lees artikel
aricle-image

Minimumloon voor jongeren omhoog

Minimumloon voor jongeren omhoog Jongeren vanaf 21 jaar en ouder krijgen recht op hetzelfde minimumloon…

Lees artikel

Schrijf een reactie