Categorie: Blog, Kennis

Auteur:

4 april 2018

arbeidsrecht en privacy Ruby SamadPer 25 mei 2018 geldt de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Vanaf het moment dat deze nieuwe privacywetgeving ingaat gelden dezelfde regels met betrekking tot privacy in de gehele Europese Unie. Als werkgever is het van belang op de hoogte te zijn van de nieuwe Wet die een connectie legt tussen arbeidsrecht en privacy.

 

 

Lees je als ondernemer met personeel in dienst goed in over het onderwerp. Dient één van je medewerkers een klacht in bij de Autoriteit Persoonsgegevens? Dan is deze instantie verplicht wat te doen met deze klacht! Lees meer over dit onderwerp in de vlog van onze kennispartner Ruby Samad hieronder. Ook vind je extra informatie in de blog op de website van Arbeidsrecht Advocatuur.

 

 

Ruby Samad is als eigenaresse van Arbeidsrechtlab Advocatuur als advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Ruby doet het graag anders dan anderen in de branche. Het belangrijkste voor haar is eerlijke en heldere communicatie om de ingewikkelde advocatuur makkelijk en begrijpelijk te maken.

Neem contact op

Gerelateerde blogs

aricle-image

DGA gebruikelijk loon blijft nogmaals gelijk in 2017

DGA gebruikelijk loon blijft nogmaals gelijk in 2017 Heb je een onderneming en ben je…

Lees artikel
aricle-image

Wettelijk minimumloon per 1 juli 2017

Wettelijk minimumloon per 1 juli 2017 Het wettelijk minimumloon is het salaris waar werknemers in…

Lees artikel
aricle-image

Huis kopen met een flexcontract nu eenvoudiger

Een huis kopen met een flexcontract nu eenvoudiger Werk je op basis van een flexibel…

Lees artikel

Schrijf een reactie