Salarisadministratie in de evenementenbranche - Payingit

Salarisadministratie in de evenementenbranche

Maak een afspraak

Salarisadministratie in de evenementenbranche

U kent het wel als ondernemer in de evenementenbranche. Wanneer er een groot evenement is, bent u veel tijd kwijt aan de organisatie. Dit kan stressvol en hectisch zijn voor u als ondernemer. Als u daarnaast nog de salarisadministratie van uw personeel moet doen, wordt het veel werk. Daarom raden wij u aan om naar de mogelijkheden van het uitbesteden van uw salarisadministratie te kijken. Via het uitbesteden van uw salarisadministratie in de evenementenbranche kunt u meer de focus leggen op waar het echt om draait, namelijk de organisatie van uw evenementen.

Wat betekent Salarisadministratie in de evenementenbranche voor mij als ondernemer?

Aan het uitbesteden van uw salarisadministratie zitten een aantal voordelen. Zo worden uw loonaangiften altijd op tijd geregeld en heeft u meer overzicht in uw personeelszaken. Als ondernemer dient u altijd op de hoogte te zijn van de wet- en regelgeving die komt kijken bij een onderneming met personeel in de evenementenbranche. Ook dit besteedt u uit als u de salarisadministratie uit handen geeft aan een externe partij. Bovendien worden de nieuwste ontwikkelingen en wijzigingen van de collectieve arbeidsovereenkomsten voor u in de gaten gehouden.

Salarisadministratie in de evenementenbranche bij Payingit

Voor het uitbesteden van uw salarisadministratie kunt u bij ons terecht. Als u samenwerkt met Payingit dan kiest u voor:

  • Persoonlijke en specialistisch advies;
  • Een scherp tarief dat altijd vooraf vastgesteld wordt;
  • Eerlijke en duidelijke communicatie;
  • Systemen die state of the art en makkelijk in gebruik zijn;
  • Juiste certificering (NEN 4400-1) en in het bezit van een G-rekening;
  • Optioneel kunst u naast salarisadministratie kiezen voor een unieke planning tool voor uw personeel.

 Meer weten?

Wilt u meer weten over onze services voor de evenementenbranche? Bekijk ook eens onze payroll diensten en onze planning tool, of neem contact op met een van onze accountmanagers!