Waar moet ik op letten bij het vergelijken van planning tools?

Planning tools vergelijken

Maak een afspraak

Het vergelijken van planning tools

Om efficiënter te gaan werken besluit u om een planning tool te gebruiken. Het aanbod van planning tools is breed. Daarom is het bij uw keuze voor een planning tool belangrijk om een aantal afwegingen te maken. Wij leggen uit waar u op moet letten bij het vergelijken van planning tools. 

Waar moet u op letten bij het vergelijken van planning tools?

Wij zetten voor u de volgende vragen op een rij:

 

  • Is de planning tool waar u voor kiest online? Dat klinkt logisch toch? Maar er zijn nog steeds veel planning tools die enkel offline te gebruiken zijn. Met een online tool heeft u altijd én overal inzicht;
  • Welke functionaliteiten heeft de planning tool? Kunt u uitvoeren wat er in uw branche van toepassing is? Wie kunnen er allemaal toegang krijgen tot uw tool en welke berekeningen kunt u maken? Heeft de tool een mobiele applicatie?
  • Is de tool dynamisch? Hiermee bedoelen wij of de tool mee kan buigen met veranderingen die in uw organisatie plaats vinden op langere termijn. Sommige tools lijken in eerste instantie wellicht geschikt. Maar wat als u later naar meer mogelijkheden op zoek bent?
  • Wat zijn de eenmalige kosten en vervolgens de maandelijkse kosten. Hoe is het onderhoud aan de applicatie georganiseerd? Koopt u een licentie of betaalt u enkel per gebruiker?
  • Worden er kosten in rekening gebracht indien de tool voor u aangepast moet worden? Zo ja, wat zijn deze kosten?

 

Er zijn weinig tools die direct voor 100% voldoen aan uw specifieke eisen. Hoe beter u zich laat informeren des te beter u uiteindelijk een afgewogen keuze kunt maken.

Vragen over het vergelijken van planning tools

Kiest u voor UseMate by Payingit? Dan heeft u altijd en overal uw personeelsplanning inzichtelijk. Wij werken namelijk volledig online en in the cloud. Daarnaast werken wij op basis van een fee per gebruiker. Hierdoor is uw investering vooraf veel lager dan bij vergelijkbare systemen.

 

Combineert u de tool met onze salarisadministratie of zelfs met payrolling? Dan heeft u nog meer voordelen zoals het niet meer hoeven doorberekenen en invoeren van uw loongegevens.