Mijn vijf maanden als stagiair bij PayingIT - Payingit

Categorie: Blog, Over ons

Auteur:

28 juni 2016

Mijn vijf maanden als stagiair bij PayingIT

Aanstaande donderdag 30 juni is het zo ver. Dan is mijn laatste stagedag bij PayingIT aangebroken. De periode dat ik stagiair ben geweest bij PayingIT duurde van begin februari tot eind juni. Een periode van vijf maanden die aanvoelt als 5 weken. De tijd is echt voorbij gevlogen! Hier kan ik uit concluderen dat ik zeker met een tevreden gevoel terugkijk op mijn vijf maanden als online marketing stagiair bij PayingIT.

De eerste maand

De eerste dag dat ik aan de slag ging was uiteraard een beetje spannend. Je komt op een nieuwe plek terecht met mensen die je nog niet persoonlijk kent. De vijf maanden voordat ik begon als stagiair zat ik voor mijn studie een semester in Valencia, hierdoor was een persoonlijk sollicitatiegesprek dus niet mogelijk. Mijn sollicitatiegesprek heb ik via het online belprogramma ‘Skype’ moeten doen. Een voor mij nieuwe manier om een sollicitatiegesprek te voeren. Dit voelde voor mij ook een beetje onpersoonlijk aan.

 

Voordat ik begon bij PayingIT wist ik dus niet echt wat mij te wachten stond, maar ik kwam er gelukkig snel achter dat ik de juiste keuze heb gemaakt om hier stagiair te worden.

Mijn werkzaamheden

Stagiair bij PayingIT

 

Als stagiair heb ik gelukkig niet alleen maar koffie hoeven halen. Mijn day-to-day bezigheden waren vooral blogs schrijven, actualiteiten doornemen, teksten voor de site schrijven, social media kanalen bijhouden en de site optimaliseren. Daarnaast ben ik ook mee geweest naar cursussen, een netwerkontbijt van BNI en verschillende kennissessies. Recentelijk ben ik ook naar het hoofdkantoor van Google geweest, een ervaring die ik niet snel zal vergeten!

 

Het einde in zicht

Met nog maar 3 stagedagen is het einde toch echt in zicht. Ik heb veel kunnen leren op het gebied van online marketing en over de payrollbranche. Voordat ik bij PayingIT begon wist ik nog niet zo goed wat payrolling precies inhield, maar naarmate ik mijzelf er meer bezig ging houden kwam hier verandering in. Ook omdat ik veel met eigen ideeën kon komen, heb ik veel geleerd bij PayingIT.

 

Een paar weken geleden heb ik het goede nieuws te horen gekregen dat ik 2 dagen in de week mag blijven werken bij PayingIT. Een aanbod dat ik met beide handen heb aangegrepen, dus ze zijn hier voorlopig nog niet van mij af.

 

En voor nu kan ik gaan genieten van mijn welverdiende zomervakantie ;).

Gylian is als Marketing & Communications Specialist verantwoordelijk voor het schrijven van webteksten en blogs, het optimaliseren van de website, onze social media kanalen, en het monitoren van de actualiteiten die relevant zijn voor Payingit.

Neem contact op

Gerelateerde blogs

aricle-image

Ruby Samad over een goede basis voor het aannemen van personeel

Ruby Samad over een goede basis voor het aannemen van personeel   Heb jij als…

Lees artikel
aricle-image

Aan het woord: Carmen Castricum

Aan het woord: Carmen Castricum Bij PayingIT bevinden we ons midden in een groeispurt. Iets…

Lees artikel
aricle-image

Huis kopen met een flexcontract nu eenvoudiger

Een huis kopen met een flexcontract nu eenvoudiger Werk je op basis van een flexibel…

Lees artikel

Schrijf een reactie