Payingit International - Payingit

Payingit International

Maak een afspraak

Payingit International

Stel, u heeft de perfecte kandidaat voor de openstaande functie binnen uw organisatie gevonden, maar hij of zij komt niet uit Nederland. Of u heeft geen geregistreerde vestiging in Nederland en wilt deze kandidaat wel in Nederland aan het werk krijgen. Wat dan? Payingit International biedt ondersteuning.

 

Om u te helpen biedt Payingit International verschillende diensten voor internationale organisaties en expats die in Nederland aan de slag gaan. Payingit International biedt in totaal 4 diensten. Deze diensten zijn:

 

Payroll Umbrella Services

Met onze Payroll Umbrella Services bieden we de nodige hulp aan werkenemers die niet uit Nederland komen (expats), of organisaties die geen geregistreerde vestiging in Nederland hebben.

Zo regelen wij:

  • Alle financiële en administratieve taken;
  • De nodige verzekeringen;
  • Betaling van sociale premies;
  • Het arbeidscontract;
  • Betaling van het netto loon;
  • De loonstroken en jaaropgave.

 

Lees hier meer over onze Payroll Umbrella Services!

Calculator

Nieuwsgierig hoeveel het kost om gebruik te maken van onze dienstverlening? Bereken nu makkelijk de kosten van onze Payroll Umbrella Services met onze handige rekenmachine!

 

Calculator Payingit International

 

Immigration Services

Wilt u een kennismigrant in dienst nemen? Dan dient u erkend IND referent te zijn. Dit betekent dat u voor de kennismigrant een verblijfsvergunning aan mag vragen en alle bijbehorende administratieve en juridische verplichtingen afhandelt. Payingit International is dit. Dit betekent dat u een hoop tijd en geld kan besparen door ons in te schakelen als erkende IND sponsor. Zo helpen we u met de aanvraag van werkvergunningen, verblijfsvergunningen en visa’s.

 

Benieuwd naar onze Immigration Services? Meer informatie vindt u op de website van Payingit International.

30% Ruling

Neemt u een werknemer van buiten Nederland aan? Dan kunt u de extra kosten voor zijn/ haar tijdelijk verblijf in Nederland vergoeden. Denk aan kosten voor de verhuizing, een taalcursus of dubbele woonlasten. U kan als werkgever kiezen om de werkelijke kosten te vergoeden, maar u kunt ook kiezen voor het toepassen van de 30% regeling.

 

De 30% regeling is een loonvoordeel dat van toepassing is voor kennismigranten in Nederland. Deze regeling is een belastingvoordeel met als doel hoogopgeleid personeel naar Nederland te trekken. Het komt erop neer dat een werknemer die bij u in dienst gaat een salaris ontvangt waarover 70% van dit totaalbedrag belasting wordt afgetrokken. Over de over 30% van dit salaris wordt géén belasting betaald. Wel moet degene die bij u in dienst treedt aan bepaalde criteria voldoen om gebruik te mogen maken van de ‘30% ruling’.

 

Payingit International kan de aanvraag van de 30% regeling voor u regelen. Meer hierover vindt u hier.

Salary Administration

Als internationale medewerkers aan het werk gaan voor uw International organisatie in Nederland, dient de loonadministratie voor hen te worden gedaan volgens de Nederlandse regel- en wetgeving. Dit is best ingewikkeld. Wij raden daarom aan om de administratie uit te besteden aan een expert. Payingit kan de uitvoering van de salarisadministratie geheel uit handen nemen.

 

Meer weten over onze internationale Salary Administration dienstverlening? Raadpleeg de internationale website.