Personeelsplanning bij Payingit - Efficiënt en overzichtelijk plannen

Personeelsplanning

Maak een afspraak

Usemate payingIT

Personeelsplanning bij Payingit

Welke medewerkers zijn er nodig? Hoeveel personen zijn er vandaag aanwezig? Hoe weet ik zeker dat ik geen onder- of overbezetting heb? Dit zijn belangrijke punten bij het maken van een personeelsplanning. Een goed ingerichte, efficiënte en strategische personeelsplanning levert je veel voordelen op. usemate powered by Payingit kan je daarbij helpen.

Efficiënt plannen met onze personeelsplanning

Het doel van personeelsplanning is duidelijk: zorgen dat de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste tijdstip aanwezig zijn. Doe je dit met een planning tool, dan verklein je de kans op fouten en bespaar je tijd. Een personeelsplan opmaken kan immers véél vlotter dan op papier of in Excel.

Met onze planning tool usemate powered by Payingit kun je:

 • Altijd en overal de beschikbaarheid en afwezigheid van je personeel inzien;
 • Verwachte personeelskosten en ingeroosterde uren bekijken;
 • Online personeelsdossiers inzien;
 • Medewerkers bestanden uploaden en HRM rapportages uitdraaien;
 • Automatisch meldingen en e-mails versturen vanuit het systeem.

 

Wat zijn de voordelen van een strategische personeelsplanning tool?

De voordelen van een goede online planning tool op een rijtje:

 • Je hebt meer overzicht omdat de planning altijd en overal te gebruiken is
 • Je ziet precies wat je verdient door de mogelijkheid tot koppeling aan je facturatie of kassasysteem
 • Een continu beeld op onder- of overbezetting
 • Alle communicatie is centraal te volgen in de online omgeving
 • Géén handmatig invoerwerk omdat het personeel zelf kan aangeven wanneer zij kunnen werken

 
Kies er dus nu voor om gebruik te maken van een strategische personeelsplanning!

Bijkomende voordelen van strategische personeelsplanning

Gebruikmaken van een goede personeelsplanning software of tool is uiterst belangrijk als bedrijf. Eens je overschakelt, merk je direct de voordelen, die we hierboven hebben opgelijst. Toch zijn er ook veel voordelen op de lange termijn. Als je een beter zicht hebt op je personeelsbestand en personeelsplan, kun je je beter aanpassen aan ontwikkelingen in jouw bedrijf of in de sector. Groeit jouw bedrijf sterk, maar heb je niet genoeg mankracht? Dan zie je dat snel in de strategische personeelsplanning tool.

Waarom Payingit als aanbieder van een goede planning tool?

Een van onze oprichters werkte zelf in de beveiliging, toen hij merkte dat de personeelsplanning niet optimaal was. Er vanuit gaande dat een personeelsplan maken beter kon, is hij een eigen tool genaamd usemate begonnen. Onze roots liggen dus echt bij deze dienst. Door goed te luisteren naar onze relaties werken wij continu aan verbetering en uitbreiding van onze planning tool.

 

Wat ons personeelsplanning systeem onderscheidend maakt? De koppeling van het wervingsproces en de verloning aan de planning. Dit betekent dat wij het proces van een werknemer van a tot z aanbieden: van de inschrijving van een medewerker via het contactformulier op de website, het tekenen van zijn contract, het roosteren en vervolgens het volledig conform de cao verlonen.
 
De voordelen van een samenwerking met Payingit zijn:

 • Eerlijke en duidelijk communicatie;
 • Een scherp tarief;
 • Persoonlijk en specialistisch advies;
 • State of the art en makkelijk te gebruiken systemen;
 • Ons systeem wordt dagelijks geoptimaliseerd door programmeurs.

 

Strategische personeelsplanning voor je medewerkers

Werk je met onze online planning tool, dan krijgen al je medewerkers een persoonlijk account. Hiermee kunnen ze zelf hun verlof en uitloop registreren, ruilverzoeken indienen en hun beschikbaarheid opgeven. Het enige wat je als werkgever hoeft te doen, is het goedkeuren van de verzoeken van je medewerkers.

Altijd en overal toegang met onze mobiele app

Onze planning app heeft naast een webapplicatie ook een mobiele planning app voor je medewerkers. Zij kunnen hiermee zelf hun beschikbaarheid opgeven, tijdregistratie regelen en diensten reserveren. Personeelsplanning was nog nooit zo makkelijk!

 

Payingit introduceert: personeelsplanning app

 

Op deze manier ontstaat er aanzienlijk minder werk voor de planner binnen je organisatie. Daarbij hoef je je al werkgever alleen nog maar te focussen op controle in plaats van invoer. Het is niet meer nodig om het rooster structureel door te sturen, want de wijzigingen zijn direct voor iedereen zichtbaar.

Contact met Payingit

Wil je aan strategische personeelsplanning doen? Kies dan voor usemate. Je merkt snel hoeveel makkelijker personeelsplanning kan zijn! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Ben je ook op zoek naar een payrollbedrijf dat de payrolling voor je kan overnemen of staat de backoffice uitbesteden nog op jullie to-do-list? Hier kan Payingit jullie ook mee helpen!