Home Gabriela review

Gabriela over de samenwerking met Payingit

  • ”Wij zijn een multinational die fruitsappen produceert die over de héle wereld worden verkocht. We hebben in Nederland inmiddels al 2 fabrieken en groeien nog steeds erg hard. Payingit helpt ons het werkgeverschap wat makkelijker te maken. Zo beantwoorden ze vragen van onze Spaanse medewerkers gewoon in het Spaans, snel en duidelijk.

    Ongeveer twee jaar geleden zijn wij onze samenwerking met Payingit aangegaan. Wat vooral de doorslag was om voor Payingit te gaan, was het gevoel dat we bij het bedrijf kregen. We vonden het bedrijf leuk en vooral de manier van werken sprak ons aan. Het paste goed bij ons en hoe wij werken.

    Waar ik het meest blij mee ben? Hoe Sandra en Zakaria met ons en onze medewerkers omgaan. Ze beantwoorden heel duidelijk en snel alle vragen, in vloeiend Spaans. Ze leggen goed uit hoe bepaalde wetten in elkaar zitten. Onze medewerkers vertrouwen hen en andersom. Dat maakt een samenwerking ook goed.

    Fouten maken is menselijk, maar er wordt altijd gezorgd dat een bepaalde fout niet nog eens gemaakt wordt. We blijven van elkaar leren en slepen elkaar door dingen heen. De coronacrisis of een verandering in wet- en regelgeving, we doen het samen.”