Backoffice uitbesteden

Uitzendbureaus zijn goed in het tot stand brengen van de perfecte match. Maar als intermediair ben je ook veel tijd kwijt aan andere werkzaamheden, zoals loonbetalingen, correcties, facturaties en vragen van uitzendkrachten. Daarnaast moet je de lonen voorfinancieren en dien je lid te zijn van een uitzend cao, aan de eisen van de NEN-4400 certificering te voldoen en in het bezit te zijn van een G-rekening. Payingit kan jou helpen met haar backoffice uitbesteden diensten!

Als je je hier geen zorgen over wil maken, kun je je backoffice uitbesteden aan Payingit. Wij nemen de administratieve en financiële werkzaamheden van je over en zo heb jij alle tijd voor commerciële werkzaamheden.

Waarom je backoffice uitbesteden aan Payingit?

 • Sparringpartner met specialistische ervaring in de HR en -flexbranche
 • Terugkerende evaluaties met updates rondom marktontwikkelingen
 • Een energiek en positief team dat altijd een stap extra voor je zet

Contactformulier

Onze kernwaarden

 • Doen
 • Durven
 • en de Waarheid

Wie zijn wij?

Innovatie en technologie. Dat is de basis. Mensen en service, dat zijn onze prioriteiten.
Payingit is gedreven, ondernemend en menselijk. We werken samen met honderden klanten en duizenden medewerkers om verder te gaan dan werkgeverschap.

Doen. We zetten altijd een stap extra.

Durven. We kiezen ons eigen pad.

De waarheid. Samen bepalen we de route.

 • Backoffice Uitbesteden aan Payingit

 • Wat zeggen onze klanten?

 • Zorgeloos je backoffice uitbesteden

  Met de Uitzendservices van Payingit ondersteunen wij je met het uitvoeren van de complete backoffice. De backoffice is een cruciaal onderdeel van elke onderneming of uitzendbureau waar zorgvuldig en tijdrovend werk bij komt kijken. Door je juridisch werkgeverschap deels uit handen te geven nemen wij taken zoals facturatie, voorfinanciering en debiteurenbeheer van je over. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met papierwerk, regelgeving en risico’s. Daarentegen kan je de focus leggen commerciële werkzaamheden zoals werving & selectie, groei van je organisatie en opdrachten. Onze ervaring en expertise zorgt ervoor dat wij de juiste partner zijn voor het uitbesteden van je backoffice. Bij het backoffice uitbesteden nemen wij de volgende werkzaamheden van je over:

  Facturatie aan je eindklanten: indien gewenst nemen wij de hele facturatie van je over, ook naar je eindklanten.
  Voorfinanciering: wij betalen je uitzendkrachten en wachten op de betaling van je klanten waardoor er geen liquiditeitsdruk voor je ontstaat.
  Debiteurenbeheer en risicomanagement: wij kunnen het debiteurenrisico voor je afdekken.
  Betalen marge: wij berekenen periodiek automatisch de door jouw behaalde marge (verkooptarief – inkoop payroll). Deze marge wordt vervolgens aan je uitbetaald.

  Voordelen

  Er zijn een aantal voordelen van het uitbesteden van de backoffice van je bedrijf aan Payingit:

  Kostenbesparing: Door de backoffice uit te besteden, kun je kosten besparen omdat je niet hoeft te investeren in het inhuren, opleiden en betalen van medewerkers voor deze taken. Bovendien kun je ook op andere manieren geld besparen, zoals op kantoorruimte en apparatuur.

  Meer tijd voor kernactiviteiten: Door de backoffice uit te besteden aan ons, kun je meer tijd besteden aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf, in plaats van tijd te besteden aan administratieve taken. Dit kan leiden tot meer efficiëntie en productiviteit.

  Toegang tot specialistische kennis: Als je de backoffice uitbesteedt aan een Payingit, kun je toegang krijgen tot specialistische kennis en ervaring die wij in huis hebben. Dit kan helpen om processen te verbeteren en problemen sneller op te lossen.

  Flexibiliteit: Door de backoffice uit te besteden, kun je de hoeveelheid hulp die je ontvangt aanpassen aan de behoeften van jouw bedrijf. Als je bijvoorbeeld tijdelijk extra ondersteuning nodig hebt, kun je dit oplossen met onze backoffice uitbesteden diensten zonder dat je langdurig personeel hoeft aan te nemen.

  Vermindering van risico’s: Door de backoffice uit te besteden, kun je het risico op fouten of vertragingen verminderen. Je kunt vertrouwen op onze professionals die ervaren zijn in het uitvoeren van deze taken. Dit kan helpen om jouw bedrijf te beschermen tegen eventuele problemen.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak