Backoffice uitbesteden

Uitzendbureaus zijn goed in het tot stand brengen van de perfecte match. Maar als intermediair ben je ook veel tijd kwijt aan andere werkzaamheden, zoals loonbetalingen, correcties, facturaties en vragen van uitzendkrachten. Daarnaast moet je de lonen voorfinancieren en dien je lid te zijn van een uitzend cao, aan de eisen van de NEN-4400 certificering te voldoen en in het bezit te zijn van een G-rekening. Payingit kan jou helpen met haar backoffice uitbesteden diensten!

Als je je hier geen zorgen over wil maken, kun je je backoffice uitbesteden aan Payingit. Wij nemen de administratieve en financiële werkzaamheden van je over en zo heb jij alle tijd voor commerciële werkzaamheden.

Waarom je backoffice uitbesteden aan Payingit?

 • Sparringpartner met specialistische ervaring in de HR en -flexbranche
 • Terugkerende evaluaties met updates rondom marktontwikkelingen
 • Een energiek en positief team dat altijd een stap extra voor je zet

Contactformulier

Onze kernwaarden

 • Doen
 • Durven
 • en de Waarheid

Wie zijn wij?

Innovatie en technologie. Dat is de basis. Mensen en service, dat zijn onze prioriteiten.
Payingit is gedreven, ondernemend en menselijk. We werken samen met honderden klanten en duizenden medewerkers om verder te gaan dan werkgeverschap.

Doen. We zetten altijd een stap extra.

Durven. We kiezen ons eigen pad.

De waarheid. Samen bepalen we de route.

 • Backoffice Uitbesteden aan Payingit

 • Wat zeggen onze klanten?

 • Zorgeloos je backoffice uitbesteden

  Wij bij Payingit bieden uitgebreide Uitzendservices aan om je te ondersteunen bij de uitvoering van de complete backoffice. De backoffice vormt een essentieel onderdeel van elke onderneming of uitzendbureau, waarbij nauwkeurig en tijdrovend werk vereist is. Door een deel van je juridisch werkgeverschap aan ons over te laten, nemen wij taken zoals facturatie, voorfinanciering en debiteurenbeheer van je over. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over papierwerk, regelgeving en risico’s. Dit stelt je in staat om je te richten op commerciële werkzaamheden zoals werving & selectie, de groei van je organisatie en het verwerven van nieuwe opdrachten. Onze ruime ervaring en expertise maken ons de ideale partner voor het uitbesteden van je backoffice. Bij het uitbesteden van de backoffice nemen wij de volgende werkzaamheden van je over

  Facturatie aan je eindklanten: indien gewenst nemen wij de hele facturatie van je over, ook naar je eindklanten.
  Voorfinanciering: wij betalen je uitzendkrachten en wachten op de betaling van je klanten waardoor er geen liquiditeitsdruk voor je ontstaat.
  Debiteurenbeheer en risicomanagement: wij kunnen je ondersteunen bij debiteurenbeheer en risicomanagement, waarbij we het debiteurenrisico voor je kunnen afdekken.
  Betalen marge: wij berekenen periodiek automatisch de door jouw behaalde marge (verkooptarief – inkoop payroll). Deze marge wordt vervolgens aan je uitbetaald.

  Wat zijn de voordelen?

  Er zijn een aantal voordelen van het uitbesteden van de backoffice van je bedrijf aan Payingit:

  Kostenbesparing: Door de backoffice uit te besteden, kun je kosten besparen omdat je niet hoeft te investeren in het inhuren, opleiden en betalen van medewerkers voor deze taken. Bovendien kun je ook op andere manieren geld besparen, zoals op kantoorruimte en apparatuur.

  Meer tijd voor kernactiviteiten: Door de backoffice uit te besteden aan ons, kun je meer tijd besteden aan de kernactiviteiten van jouw bedrijf, in plaats van tijd te besteden aan administratieve taken. Dit kan leiden tot meer efficiëntie en productiviteit.

  Toegang tot specialistische kennis: Als je de backoffice uitbesteedt aan een Payingit, kun je toegang krijgen tot specialistische kennis en ervaring die wij in huis hebben. Dit kan helpen om processen te verbeteren en problemen sneller op te lossen.

  Flexibiliteit: Door de backoffice uit te besteden, kun je de hoeveelheid hulp die je ontvangt aanpassen aan de behoeften van jouw bedrijf. Als je bijvoorbeeld tijdelijk extra ondersteuning nodig hebt, kun je dit oplossen met onze backoffice uitbesteden diensten zonder dat je langdurig personeel hoeft aan te nemen.

  Vermindering van risico’s: Door de backoffice uit te besteden, kun je het risico op fouten of vertragingen verminderen. Je kunt vertrouwen op onze professionals die ervaren zijn in het uitvoeren van deze taken. Dit kan helpen om jouw bedrijf te beschermen tegen eventuele problemen.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak

Klantgerichte backoffice-oplossingen

Onze backoffice specialisten zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten met een klantgerichte benadering. Wij begrijpen dat elke organisatie anders is en daarom passen wij onze diensten aan om aan jouw specifieke eisen te voldoen. Met onze deskundigheid en ervaring optimaliseren wij je backoffice processen om op het gebied van werkgeverschap en administratie te ondersteunen. Dit geeft je meer tijd en ruimte om te werken aan de kernactiviteiten van je bedrijf. Wij zijn een betrouwbare partner die open en transparant communiceert over alle stappen van het proces.

Bij Payingit zijn we trots op onze professionaliteit en expertise op het gebied van backoffice diensten. Wij zijn er om je te helpen je bedrijf te laten groeien en het beste uit je bedrijfsprocessen te halen. Met onze betrouwbare en transparante aanpak zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt en dat je je kunt richten op wat echt belangrijk is.

Als je op zoek bent naar een partner die zich richt op klantgerichtheid, deskundigheid, professionaliteit, betrouwbaarheid en transparantie bij het uitbesteden van je backoffice, dan zij wij juiste keuze. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we je kunnen helpen je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren.

Wat zijn de kosten voor het uitbesteden van de backoffice?

Bij Payingit begrijpen we dat kosten een belangrijke overweging zijn bij het uitbesteden van je backoffice. Daarom bieden we een flexibel prijsmodel dat is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Naarmate je meer medewerkers in dienst hebt, wordt het voordeel voor jou groter, omdat we in dat geval in staat zijn om een aantrekkelijke prijsafspraak met je te maken. Onze prijsafspraak voor onze backoffice diensten staat vast, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien zijn onze tarieven transparant en zonder verborgen kosten. Wij ondersteuning bij verschillende aspecten van de backoffice, zoals salarisadministratie, ziekteverzuim, contractbeheer en debiteurenbeheer. Maar we gaan verder dan alleen praktische ondersteuning, we delen graag onze kennis en expertise op het gebied van succesvolle backoffices met je. Een bijkomend groot voordeel is dat je dankzij onze samenwerking geen loonkosten hoeft voor te financieren. Dit betekent dat je geen financiële buffer hoeft aan te houden voor het betalen van salarissen en andere personeelskosten, omdat wij dit voor je regelen. Dit kan zorgen voor meer financiële stabiliteit en flexibiliteit voor jouw bedrijf. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe je onderneming kan profiteren van onze uitgebreide backoffice diensten.