Backoffice uitbesteden bij PayingIT? Hoogstaande automatisering

Backoffice uitzendbureau uitbesteden

Uitzendbureaus zijn goed in het tot stand brengen van de perfecte match. Maar als intermediair ben je ook veel tijd kwijt aan andere werkzaamheden, zoals loonbetalingen, correcties, facturaties en vragen van uitzendkrachten. Daarnaast moet je de lonen voorfinancieren en dien je lid te zijn van een uitzend cao, aan de eisen van de NEN-4400 certificering te voldoen en in het bezit te zijn van een G-rekening.

 

Wil je de backoffice uitbesteden? Dan nemen wij de administratieve en financiële werkzaamheden van je over. Daardoor blijft er voor jou meer tijd over voor commerciële werkzaamheden. Ideaal toch?

Wat is backoffice?

Backoffice is het deel van je organisatie dat specifiek gericht is op het verwerken van administratieve klantprocessen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het opstellen van offertes en contracten, het opmaken van facturen en beheren van bedrijfsdossiers. De backoffice doet alle administratieve processen, zonder hierbij direct klantcontact te hebben. Het tegenovergestelde van back-office is front-office, daar heeft men juist wel direct contact met de afnemers. Backoffice werkzaamheden zijn vooral achter de schermen en daarom is het mogelijk om dit deel van de organisatie uit te besteden. Backoffice uitbesteden is mogelijk bij Payingit!

Backoffice uitbesteden bij Payingit

Met de Uitzend Services van Payingit ondersteunen wij je met het uitvoeren van de complete backoffice. Naast de volledige payroll nemen wij bij backoffice uitbesteden de volgende werkzaamheden van je over:

 • Facturatie aan je eindklanten: indien gewenst nemen wij de hele facturatie van je over, ook naar je eindklanten.
 • Voorfinanciering: wij betalen je uitzendkrachten en wachten op de betaling van je klanten waardoor er geen liquiditeitsdruk voor je ontstaat.
 • Debiteurenbeheer en risicomanagement: wij kunnen het debiteurenrisico voor je afdekken.
 • Betalen marge: wij berekenen periodiek automatisch de door jouw behaalde marge (verkooptarief – inkoop payroll). Deze marge wordt vervolgens aan je uitbetaald.

Voordelen van werken met Payingit

Payingit is van oorsprong geen payrollbedrijf, wij zien onszelf liever als automatiseerder. Door processen te automatiseren, bieden wij een end-to-end oplossing aan uitzendondernemingen. Bij Payingit geloven wij dat alles altijd beter kan. Daarom blijven wij onze diensten continu ontwikkelen en verbeteren. Onze focus op automatisering geeft ons meer ruimte om de menselijke kant in beeld te houden. Dit betekent persoonlijke service voor jou, je klanten en natuurlijk de inleenkrachten.
 
Steeds meer bedrijven maken de keuze om hun backoffice uit te besteden. Als bedrijf wil je de backoffice uitbesteden om je volledig te richten op je commerciële activiteiten. Door de backoffice uit te besteden kun jij je als organisatie volledig richten op je kerntaken en passie. Daarnaast reduceert Payingit de administratieve lasten maximaal.
 
Naast dat we ervoor zorgen dat we jou veel tijd besparen, besparen we je ook de moeite je continu te verdiepen in het vakgebied onderhevig aan snel veranderende wet- en regelgeving. Payingit zorgt ervoor dat je geen omkijken meer hebt aan alle bijbehorende financiële, administratieve en juridische vraagstukken, zodat je volop kunt richten op waar jij goed in bent. Onze backoffice service levert jou dan ook veel gemak op.
 
Besteed je backoffice, met zaken als facturatie, contractbeheer, salarisadministratie, ziekteverzuim en wet- en regelgeving volledig uit. Dit is dan onze zorg en niet die van jou. Zo kun jij zorgeloos ondernemen.
 
Onze voordelen op een rij:

 • Payingit is transparant en helder over de kosten. Je komt achteraf niet voor verrassingen te staan;
 • Payingit biedt altijd een scherp tarief;
 • Payingit streeft naar een doorlooptijd van maximaal 2 werkdagen;
 • Wij hebben kennis van de ET-regelingen;
 • Wij bieden de mogelijkheid om in je huisstijl te communiceren naar je eindklanten;
 • Wij bieden mogelijkheden voor maatwerk ontwikkeling in onze portal.

Betrouwbare partner

Samenwerken met een payrollbedrijf draait om vertrouwen. Een onderdeel hiervan zijn de certificeringen en de tijdige betalingen. Payingit is volledig gecertificeerd en volgt alle certificeringen nauwkeurig. Dit betekent dat:

 • Wij zorgen voor een juiste toepassing van de inlenersbeloning;
 • Je niet hoeft te investeren in een NEN – certificering, die hebben wij;
 • Wij een G-rekening hebben. Hiermee kunnen alleen betalingen aan de Belastingdienst worden gedaan;
 • Wij de risico’s voor de wet ketenaansprakelijkheid (WKA) en de wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs (WAADI) uit handen nemen.

Kosten van het uitbesteden van je backoffice

De backoffice uitbesteden is altijd maatwerk. Je situatie is van invloed op ons tarief. Onze tarieven zijn afhankelijk van:

 • De contractvormen;
 • Welke betalingsvoorwaarden je hanteert;
 • Type verloning en fasetelling voor de medewerker;
 • Hoe groot je debiteurenportefeuille is.

 
Wij vinden eerlijke en open communicatie belangrijk. Daarom zijn wij vooraf transparant over onze werkwijze en tarieven.

Twee varianten van backoffice uitbesteden

Payingit biedt de backoffice service in twee varianten:

 • De basic dienstverlening
 • De premium dienstverlening

 
Bij de basic dienstverlening zijn wij gedeeltelijk zichtbaar voor je klanten en bij de premium dienstverlening zijn wij volledig onzichtbaar voor je eindklanten.

Contact met Payingit

Wil jij de loonadministratie, personeelsadministratie en andere administratie uitbesteden? Doe dit dan bij een gespecialiseerde partner: Payingit. Ben je benieuwd wat Payingit voor jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van backoffice of heb je vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op met eens van onze specialisten. Je kunt ons bellen op 020-225 25 00 of mailen naar info@payingit.nl. Bij ons ben je altijd verzekerd van een snelle reactie. Graag horen we wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.
 
Wij kunnen je helpen met de backoffice in verschillende branches, zoals in de horeca, logistiek en beveiliging.