Geschiedenis - Payingit

Geschiedenis

Maak een afspraak

Geschiedenis

Costa Boon werkte in de beveiligingsbranche en ervaarde dat de personeelsplanning niet optimaal was. Samen met een vriend ontwikkelde hij de planningssoftware ‘UseMate by Payingit’ voor deze sector. Met succes. Al snel werd de tool populair en na een klantenkring te hebben opgebouwd, volgde de vraag voor een koppeling met salarisadministratie.

 

Het dienstenpakket werd in 2014 uitgebreid met de payrolldienstverlening en zo ontstond het huidige bedrijf Payingit.

 

Commercieel directeur Cees Maat bracht met zijn komst veel ervaring uit de payrollbranche met zich mee waardoor de groei van Payingit snel toenam. Waar we in 2016 met zes medewerkers op kantoor zaten, zijn we eind 2017 gegroeid naar een team van 20.

 

Inmiddels werken er ruim 2800 medewerkers met ons systeem. Dagelijks ondersteunen wij meer dan 280 organisaties met onze payrolldienstverlening, personeelsplanning, uitzend services en salarisadministratie.

Onze werkwijze

Payingit is opgericht om het net even anders te doen dan de rest in onze branche. Er zijn namelijk honderden payrollbedrijven in Nederland met scherpe tarieven, mooie praatjes en goed ontwikkelde technologie. Dit maakt het moeilijk om een keuze te maken. Maar als je toch moet kiezen, ga je liever voor een bedrijf dat naast een scherp tarief ook nog de beste service levert. Toch?

 

Want of je nu 5 of 80 medewerkers in dienst hebt, het hebben van personeel brengt werk en risico’s met zich mee. Wij hebben de kennis en deskundigheid in huis om het werk en deze risico’s van je over te nemen. Wij doen dit met een persoonlijke aanpak waarbij de klant altijd centraal staat. Wij communiceren eerlijk, helder en begrijpelijk voor iedereen, voor een scherp tarief.

 

Met deze focus streven wij ernaar om het klantvriendelijkste payrollbedrijf van Nederland te zijn.

 

In Oktober 2017 wonnen wij een zilveren FD Gazellen, voor snelst groeiend bedrijf van Nederland!