Home Onze cultuur

Onze cultuur

Waar staan we voor?

Wij zijn Payingit niet gestart om het hetzelfde te doen als de rest van de markt. Wij doen het graag net een beetje anders. Want er zijn honderden payrollbedrijven in Nederland met scherpe tarieven, mooie praatjes en goed ontwikkelde technologie. Te veel om te kiezen. Maar als je dit dan toch moet doen, dan kies je liever voor een bedrijf dat naast dat scherpe tarief ook nog eens de beste service levert toch?

Het geheim van die service? Onze bedrijfscultuur. Want die is verrassend en uitdagend en dat trekt positieve doorzetters. Doorzetters die meedenken, klantgericht zijn en graag blijven leren. En omdat we groeien als kool, is het belangrijk dat iedereen weet waar we voor staan. Want als iedereen binnen Payingit snapt waarom we doen wat we doen, dan brengen we dit ook duidelijk naar buiten toe.

Blijven leren & ontwikkelen

Wij zijn nieuwsgierig en leergierig ingesteld. Sommige werknemers studeren nog naast het werk, waar anderen door middel van trainingen en cursussen hun kennis verbreden. Enerzijds is dit een kwaliteit die wij zoeken in onze werknemers, anderzijds stimuleren wij als bedrijf de mogelijkheden voor onze werknemers deze kwaliteiten in te zetten.

Vrienden-bedrijf

Naast al dat harde werken staat bij ons gezelligheid vooraan in de rij. Regel 1 is altijd geweest dat het leuk moet blijven, dus met deze instelling hebben wij een team om ons heen verzameld dat hieraan bijdraagt. En zeg nou zelf, werken met vrienden in plaats van collega’s is toch een stuk fijner?

Samenwerken

Samen sta je sterk. Krachten bundelen. Niet het wiel opnieuw uitvinden. 1 + 1 = 3. Alleen ga je sneller en samen kom je verder. Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Initiatief

Als je veel wilt, is het ook belangrijk dat er mensen zijn die dit oppakken en zelf met nieuwe ideeën komen. Oplossingsgericht werken en ideeën aandragen is daarom voor ons essentieel om alle stoute dromen waar te maken.

Eigenzinnig innovatief

Wij PIT’ers hebben genoeg lef om onze wensen kleur en invulling te geven. Want waarom klein dromen als dit ook groot kan? Wij zijn eigenwijs en doen het graag op onze eigen manier. Want de mooiste dingen gebeuren als je uit je veilige, vertrouwde omgeving stapt.

Positieve doorzetters;

verantwoordelijk, eerlijk & direct
Doordat wij eerlijk, direct, positief en verantwoordelijk onze werkzaamheden oppakken kunnen wij bergen verzetten. Niet snel opgeven kenmerkt ons, ook als iets niet in een keer niet lukt. Uiteraard doen wij dit ten allen tijden met een positieve bril op. Want zeg nou zelf, een glimlach doet nooit kwaad toch?

Waar kunnen we je mee helpen?

Het geheim van die service? Onze bedrijfscultuur.