Home Payroll

Payroll bedrijf

Wil jij je niet meer bezighouden met triviale zaken zoals HR-administratie, maar je echt focussen op de groei van jouw onderneming? Dan is payroll voor jou! Je bepaalt zelf wíe er voor je werkt en wanneer. Daarnaast houd jij de regie op de werkvloer, terwijl wij als payroll bedrijf de administratie en een deel van de werkgeversrisico’s op ons nemen.

Waarom zou ik voor payroll van Payingit kiezen?

 • Wij zijn een gecertificeerde partner NEN 4400-1 certificering; VCA; NBBU lidmaatschap:
 • Al meer dan 10 jaar de payrolling specialist Meer dan 400 bedrijven gingen jou voor!
 • Leg je focus op het ondernemen En wij ontzorgen je in payrolling
 • Profiteer van een scherp tarief Altijd persoonlijk advies voor jouw onderneming

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Joep de Heer

Joep de Heer Business Development Representative
400+ bedrijven vertrouwen ons!
 • Prio Engineering logo
 • Recruit US
 • Young Orange

De voordelen van payrolling

Hieronder zijn voordelen van onze payroll diensten weergegeven:

 • Wij nemen als payroll bedrijf de werkgeversrisico’s over. Dit houdt in dat jij je geen zorgen hoeft te maken over risico’s waar je geen controle over hebt zoals verzuimkosten en verzuimbeheer. Kortom rust en zekerheid.
 • Als werkgever behoud jij de regie over je werving en selectie. Jij begeleidt je werknemer terwijl wij taken zoals salarisbetaling, verzekeringen, HR-administratie en pensioenregelingen op ons nemen. Zo gaan we efficiënt te werk en bundelen wij onze krachten.
 • Onze experts bieden juridische ondersteuning en advies voor alle complexe werkgeversvragen. Wij zijn op de hoogte van laatste vernieuwingen op het gebied van wetten en regels, die van belang zijn voor jou en je personeel.
 • Payroll is de oplossing voor het besparen van zowel tijd als kosten. Wij bieden een transparante werkwijze waarbij jij de exacte kosten kunt inzien. Doordat wij automatisering op grote schaal inzetten werkt dit kosten besparend.
Voordelen Payrolling

Onze kernwaarden

 • Doen
 • Durven
 • en de Waarheid

Wie zijn wij?

Innovatie en technologie. Dat is de basis. Mensen en service, dat zijn onze prioriteiten.
Payingit is gedreven, ondernemend en menselijk. We werken samen met honderden klanten en duizenden medewerkers om verder te gaan dan werkgeverschap.

Doen. We zetten altijd een stap extra.

Durven. We kiezen ons eigen pad.

De waarheid. Samen bepalen we de route.

Payingit als Payroll Bedrijf

Alle antwoorden op jouw vragen, hier makkelijk op één plek te vinden

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer
Joep de Heer Business Development Representative

Wij zetten payrolling in voor jouw organisatie

Onder payrolling verstaan we het we overnemen van de verplichting die horen bij het werkgeverschap. Dit biedt vele voordelen zoals het beperken van werkgeversrisico’s, HR-administratie. Doordat wij ons volledig focussen op de administratieve zaken kun jij je meer richten op het personeel en de groei van jouw organisatie. Hoe fijn zou het zijn als wij jouw ontlasten van alle administratieve zaken en risico’s omtrent jouw werkgevers? Laat jouw bedrijf groeien door middel van onze payroll oplossingen, expertise en technologieën die wij inzetten ter ondersteuning. Wij als Payingit zijn specialist in payrolling, onze experts met jarenlange ervaring staan klaar om jou te adviseren en ondersteunen. Wij bieden payroll diensten die volledig zijn afgestemd op jouw organisatie. Onze diensten stemmen wij namelijk af op de grootte en behoeften van jouw bedrijf. Elk bedrijf is immers anders en heeft daarbij een oplossing op maat nodig.

Specialist in payrolling

Payingit is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van payrolling. Wij richten ons op het vereenvoudigen van het werkgeverschap voor onze klanten. Door het overnemen van het juridisch werkgeverschap, ontlasten wij onze klanten van alle bijbehorende administratieve taken. Dit biedt onze klanten meer tijd en ruimte om zich te focussen op hun kernactiviteiten.

Bij Payingit vinden we persoonlijke aandacht en een proactieve benadering van onze klanten ontzettend belangrijk. We weten dat elke onderneming uniek is en daarom bieden we onze klanten een op maat gemaakte service. Onze ervaren payrollspecialisten staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij al je vragen en zorgen omtrent payroll gerelateerde zaken. Wij geloven dat het opbouwen van een persoonlijke relatie met onze klanten de sleutel is tot een succesvolle samenwerking. Daarom investeren we graag in het leren kennen van onze klanten en hun bedrijf, zodat we kunnen anticiperen op hun behoeften en hen kunnen voorzien van passend advies en ondersteuning. Onze klanten zijn bij ons geen nummer, maar partners met wie we nauw samenwerken om hun payroll gerelateerde zaken zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Met ons uitgebreide netwerk van partners en leveranciers bieden wij onze klanten bovendien een breed scala aan HR-diensten en -oplossingen, die kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Zo kunnen onze klanten zich volledig richten op hun bedrijfsactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een professionele, betrouwbare en flexibele payrolloplossing.

Payingit is actief in verschillende branches

 • CPT
  ''De coronacrisis of een verandering in wet- en regelgeving; we doen het samen.''
 • CPT Review
  ''Dat is hoe ik de service van Payingit zou omschrijven: open, eerlijk en duidelijk.''
 • RecruitUS review
  '' Payroll is wel echt een vak apart en zou ik niet zelf willen doen, daarom ben ik blij met onze samenwerking''
  Mikis Kools - RecruitUs

Onze kernwaarden als payroll bedrijf

Bij Payingit, een toonaangevend payroll bedrijf, zijn onze kernwaarden essentieel voor ons succes. We hechten veel waarde aan klantgerichtheid, waarbij we persoonlijk contact hebben met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Onze deskundigheid en professionaliteit op het gebied van payroll zijn van het hoogste niveau, met goed opgeleide en ervaren medewerkers die zich voortdurend blijven ontwikkelen. Betrouwbaarheid is van groot belang voor ons, waarbij we werken met geavanceerde systemen en procedures om de veiligheid van alle gegevens te waarborgen. Transparantie is een andere kernwaarde die we hoog in het vaandel hebben staan. We streven ernaar om open en eerlijk te communiceren met al onze belanghebbenden, waaronder klanten, medewerkers en partners. Bij Payingit zijn deze kernwaarden de basis van ons succes en we zetten ons in om deze waarden te blijven uitdragen in al onze bedrijfsactiviteiten.

Het team van Payroll bedrijf Payingit