Home RecruitUS review

Aan het woord: Mikis over de samenwerking van RecruitUS met Payingit

  • ”Wij zijn een uitzender in de bouw- en schoonmaaksector. Wij netwerken, bemiddelen en zoeken de juiste persoon voor de juiste plek. Wij vinden mensen belangrijk en willen ieder mens de kans geven op de baan die bij hen past.

    Inmiddels werken we al bijna twee jaar samen met Payingit en dat bevalt erg goed. Zelf hadden wij vanuit onze kant wel veel commerciële ervaring, maar op administratief vlak waren wij vrij onbekend.

    Het is pas dan dat je erachter komt wat een werk dat eigenlijk is. Ik beschouw payroll echt als een vak apart. Wij hebben veel verschillende medewerkers in dienst, van vast personeel tot ZZP’ers. Dit vraagt echt om maatwerk. Tijdens de coronacrisis bijvoorbeeld heerste er veel onzekerheid en leefden er veel vragen over wat iedereen nu met zijn medewerkers moest doen en waar ze wel of niet recht op hadden.

    Gelukkig is onze band met Payingit erg goed en worden vragen vanuit ons of onze medewerkers meteen uitgezocht. De koe wordt snel bij de horens gevat. Na bijna twee jaar hebben we inmiddels onze processen echt goed op elkaar af kunnen stemmen en kan ik echt spreken van een fijne samenwerking. Natuurlijk blijft er altijd ruimte voor verbetering en blijven we allebei leren van elkaar.”