Home Payroll Amsterdam

Payroll Amsterdam

Op zoek naar professionele partij voor payroll in Amsterdam? Heb je een bedrijf in Amsterdam en omgeving en wil je je niet langer zorgen maken om administratieve zaken? Dan ben je op zoek naar een betrouwbare payroll partner, zoals Payingit!

 • Payingit is een gecertificeerde partner NEN 4400-1 certificering; VCA; NBBU lidmaatschap:
 • Al meer dan 10 jaar de payrolling specialist Meer dan 400 bedrijven gingen jou voor!
 • Leg je focus op het ondernemen En wij ontzorgen je in de payrolling
 • Profiteer van een scherp tarief Altijd persoonlijk advies voor jouw onderneming

Contactformulier

Waarom kiezen voor Payingit?

Met Payingit als payrollbedrijf ben je ervan verzekerd dat je administratieve zaken in orde zijn, dat je werknemers op tijd worden betaald en dat je geen verdere werkgeversrisico’s draagt.

Wij nemen het juridisch werkgeverschap van je over, waardoor jij je kunt focussen op ondernemen en het aansturen van je bedrijf. Onze payroll Amsterdam diensten zijn geschikt voor bedrijven van alle groottes en in verschillende branches in Amsterdam en omgeving.

Neem gerust contact met ons op als je interesse hebt in onze payroll diensten. Wij helpen je graag om je administratieve zorgen achter je te laten en je te concentreren op het ondernemen en groeien van je bedrijf.

Voordelen Payrolling

Onze kernwaarden

 • Doen
 • Durven
 • en de Waarheid

Wie zijn wij?

Innovatie en technologie. Dat is de basis. Mensen en service, dat zijn onze prioriteiten.
Payingit is gedreven, ondernemend en menselijk. We werken samen met honderden klanten en duizenden medewerkers om verder te gaan dan werkgeverschap.

Doen. We zetten altijd een stap extra.

Durven. We kiezen ons eigen pad.

De waarheid. Samen bepalen we de route.

Payingit als partner voor Payroll in Amsterdam

Het geheim van onze bedrijfscultuur. Want die is verrassend en uitdagend en dat trekt positieve doorzetters.

Payroll bedrijf in Amsterdam

Als bedrijf is het belangrijk om te zorgen dat je administratieve zaken op tijd en correct worden uitgevoerd. Dit is echter vaak een tijdrovende en complexe taak. Gelukkig zijn er payroll diensten beschikbaar die je hierbij kunnen helpen. Bij Payingit bieden wij professionele en efficiënte payroll diensten aan om je te helpen bij het verlonen van je werknemers.

Onze payroll Amsterdam diensten bieden tal van voordelen voor je bedrijf. Ten eerste kun je concentreren op het runnen van jouw bedrijf, terwijl wij ons bezighouden met de administratie van de salarisbetalingen, belastingen en verzekeringen van je werknemers. Dit zorgt voor een gestroomlijnde verloning van je werknemers, zonder dat je zorgen hoeft te maken over fouten of vertragingen. Daarnaast bieden wij ook de afhandeling van de administratie rondom ziekteverzuim en verlof. Hierdoor hoef je geen zorgen te maken over de verwerking hiervan en kun jij je richten op het runnen van je bedrijf. Onze payroll diensten bieden ook flexibiliteit. Zo kun je kiezen voor een maandelijkse of wekelijkse verloning van je werknemers. Dit geeft jou de vrijheid om te kiezen wat het beste bij je bedrijf past.

Met Payingit ben je verzekerd van een betrouwbare en efficiënte payroll dienst. Onze ervaren team staat klaar om je te helpen bij de verloning van je werknemers. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien hoe wij je kunnen helpen met je administratieve zaken.

Wat zeggen onze klanten?

Onze bedrijfscultuur. Want die is verrassend en uitdagend en dat trekt positieve doorzetters.

 • CPT Review
  ''Dat is hoe ik de service van Payingit zou omschrijven: open, eerlijk en duidelijk.''
 • RecruitUS review
  '' Payroll is wel echt een vak apart en zou ik niet zelf willen doen, daarom ben ik blij met onze samenwerking''
  Mikis Kools - RecruitUs
 • CPT
  ''De coronacrisis of een verandering in wet- en regelgeving; we doen het samen.''

Specialist in Payrolling

Als payroll partner in Amsterdam geloven wij bij Payingit dat elke organisatie een goede werkgever kan zijn. Wij helpen je hierbij door onze specialistische kennis en ervaring in de HR- en flexbranche als sparringpartner aan te bieden. Ons team bestaat uit enthousiaste en positief ingestelde mensen die altijd een stap extra voor jou zetten. Hierbij maken wij gebruik van terugkerende evaluaties en updates rondom marktontwikkelingen.

Daarnaast bieden wij een op maat gemaakte oplossing. Wij nemen jouw specifieke situatie als uitgangspunt en garanderen een efficiënte payroll dienst die aansluit bij de wensen van jouw organisatie. Naast Amsterdam zijn wij ook actief in de omgeving Rotterdam, Den Haag & Utrecht.

Het team van Payroll bedrijf Payingit

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer
Joep de Heer Business Development Representative