Over ons - Payingit

Over ons

Payingit staat voor persoonlijke service en eerlijke communicatie. Met een team van 20 ‘Pitters’ werken wij hard om onze relaties de beste service te leveren.

 

Wij geven je graag een kijkje in onze organisatie en onze cultuur!

Geschiedenis

Payingit is opgericht door twee vrienden en is gestart als aanbieder van een tool voor personeelsplanning in de beveiligingsbranche. Toen in 2014 het dienstpakket werd uitgebreid met payroll, ontstond de organisatie zoals deze nu is.

 

Meer over de geschiedenis van Payingit.

Onze cultuur

Bij Payingit doen we het graag anders dan vergelijkbare organisaties op de markt. Wij streven ernaar om het klantvriendelijkste payrollbedrijf van Nederland te worden. Het geheim hierachter? Onze cultuur.

 

Meer over onze cultuur.

Werken bij ons

Lijkt het jou leuk om bij een jong en ambitieus bedrijf te werken? Kijk of je once in a lifetime kans ertussen staat en verbluf ons vandaag nog met je enthousiasme.

 

Onze vacatures.

Ons team

Ons team is divers, levendig en elke dag klaar voor een volgende uitdaging. We onderscheiden ons door een sterke drive en enthousiasme waarmee wij altijd naar het beste resultaat streven.

 

Maak kennis met het team van Payingit.

Onze kennispartners

Bij Payingit delen wij graag de kennis die wij in huis hebben. Dit doen wij aan de hand van onze blog en nieuwsbrieven. Daarnaast hebben wij ook een aantal kennispartners die op hun beurt beschikken over bepaalde expertise. Ook zij delen deze kennis graag in hun blogs en vlogs.

 

Lees hier meer over onze kennispartners.

In de media

Bekijk hier mediaberichten waarbij wij betrokken zijn.

Downloads

Ben je op zoek naar onze algemene voorwaarden, WKA-documenten, of de KIWA beschikking? Deze zijn te downloaden op onze website.

 

Bekijk onze downloads hier.

FAQ Inleners

De meest gestelde vragen van inleners inclusief onze antwoorden vind je hier.

FAQ Flexkrachten

De meest gestelde vragen van flexkrachten inclusief onze antwoorden vind je hier.