Home Werken bij Payingit

Werken bij The Payingit Group

Werkgeverschap; het draait om mensen. Hoe meer je groeit, hoe complexer de puzzel wordt. Wij geloven dat iedere organisatie een goede werkgever kan zijn. Wil jij samen met ons bouwen aan het werkgeverschap van de toekomst? Kom dan werken bij Payingit! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s met passie én lef die ons team komen versterken, want The Payingit Group groeit ieder jaar, dus jouw talent hebben wij hard nodig!

Jong talent geven wij graag een kans. Via ons interne training- en opleidingsprogramma hebben wij jong talent veel te bieden. Gericht om je te laten slagen in je baan van vandaag en klaar te stomen voor je promotie van morgen, want wij groeien en daar hoort doorgroeien ook bij.

Inmiddels al wat verder in je carrière? De afgelopen jaren zijn wij hard gegroeid: van 0 naar bijna 60 fantastische collega’s! Om deze groei in goede banen te leiden hebben we naast jong talent ook mensen nodig die alles al een keer hebben meegemaakt. Van wie de handen beginnen te wapperen, de glimlach krult en staan te popelen om ons te helpen de organisatie te professionaliseren, maar die tegelijkertijd ook zo flexibel zijn de scale-up cultuur te omarmen en toch ook vast te blijven houden aan al het goede dat er al is.

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische en snelgroeiende organisatie? Kom dan werken bij Payingit en solliciteer direct op één van de onderstaande functies. Zie je jouw vacature er niet tussen staan maar denk je dat je een aanwinst kan zijn voor Payingit? Maak dan gebruik van de open sollicitatie button!

The Payingit Group in het kort

The Payingit Group bestaat uit een aantal merken: Payingit, Payingit International en Usemate powered by Payingit. Wij bieden onder andere payroll, uitzenden personeelsplanningsoftware, salarisadministratie en uitzend services voor uitzendbureaus aan. Voor internationale organisaties en expats maken wij het mogelijk om in Nederland te werken. De wereld wordt steeds internationaler, dus de vraag is booming.

Onbekommerd ondernemen. Dat is wat wij mogelijk maken voor ondernemers, freelancers en zzp’ers. Wij nemen de administratie uit handen, regelen de arbeidscontracten en zorgen ervoor dat iedereen aan de slag kan en op tijd wordt uitbetaald. Wij geloven er in dat een blije werknemer zorgt voor een blije ondernemer.

Wij doen er alles aan op jou te laten slagen in je baan en er zo voor te zorgen dat wij ons gezamenlijke doel kunnen waarmaken, namelijk; een positieve impact hebben op de levens van 50.000 medewerkers en ondernemers in 2035. En in de tussentijd zorgen wij voor een unique en exceptional employment journey!

Onze cultuur    

Wat vinden wij super belangrijk? Dat iedereen die bij ons komt werken onze cultuur omarmt. De kracht van ons succes zit namelijk in onze cultuur! Onze cultuur is wat ons verbindt. Cultuur is moeilijk te omschrijven, maar kom langs op ons waanzinnige kantoor in Amsterdam west en je voelt het meteen.

Wij doen er alles aan om een prettige en stimulerende werkomgeving te creëren. Wij zijn serieus als het om onze mensen gaat, onze mensen zijn immers medebepalend voor ons succes! We zijn kritisch, open minded en ondernemend. Wij houden van: getting things done! Bij Payingit is het glas altijd vol! Positiviteit is een basis houding en persoonlijke ontwikkeling het uitgangspunt voor groei. We proberen de lat altijd een beetje hoger te leggen.

Wat bieden wij jou?

Work hard, play hard!  
Naast hard werken geloven wij in veel plezier op de werkvloer (en daarbuiten)! Want wanneer jij gelukkig bent en geniet op de werkvloer met je collega’s, dan draagt dit er allemaal aan bij dat wij als één team met één missie betere resultaten leveren. Hoe ziet dat er dan uit in de praktijk? Wij zorgen dat er iedere maand wel iets op de agenda staat. Van Rollende keukens, tango en salsa les tot een elegant kerstdiner in een sterrentent.  We have it all! Want Payingit knows how to party and we party hard!

Een warm welkom

Je krijgt maar één kans om een goede indruk te maken. Dat weten wij als geen ander. Daarom worden nieuwe medewerkers altijd feestelijk welkom geheten met ons welkomstpakket. We laten zien wie wij zijn en we zorgen er ook voor dat jij direct weet wie je collega’s zijn, waar je tosti’s kan bakken en wat de regels zijn bij het tafel voetbal. Dit alles om ervoor te zorgen dat jij je gelijk thuis voelt op je nieuwe werkplek. Werk gaat natuurlijk wel over meer dan alleen koffie en tosti’s, dus hebben we een strak inwerktraject, waarin we je kennis laten maken met de hele organisatie en de Payingit Way of Work.

Om te zorgen dat je vanaf dag één kan knallen in je nieuwe functie hebben wij de Job Fundamentals voor de verschillende functies in een aantal trainingen gegoten, zodat jij een vliegende start maakt. Om dit allemaal in goede banen te leiden koppelen wij je aan een buddy die je hier stap voor stap in meeneemt en wegwijs maakt binnen onze organisatie. Kortom, we doen alles om van jouw nieuwe baan een succes te maken en te zorgen dat jij slaagt en op je plek zit!

Een persoonlijk ontwikkelingsbudget

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Je bent immers nooit uitgeleerd en onze organisatie nooit uitgegroeid. Wat is jou persoonlijke ambitie en hoe komt die samen met die van ons? Het antwoord op die vraag onderzoeken we samen en daarom heeft iedereen, naast het aanbod van reguliere (interne-) opleidingen en trainingen, ook een ongelimiteerd persoonlijk opleidingsbudget om zo te werken aan zijn of haar eigen ontwikkeling en doorgroei.

Eén van onze succes strategieën is: “to create unique and exceptional employment journeys.” Door samen te blijven leren en groeien willen wij jouw journey exceptioneel maken en ervoor zorgen dat als jij ooit toe bent aan een nieuwe journey, jij een betere professional bent dan toen je op dag één bij ons binnen kwam.

Onze Strategie

Betrokkenheid van alle medewerkers bij de strategie vinden wij belangrijk! Onze mensen zijn immers medebepalend voor ons succes en ons kompas bij het maken van keuzes in de strategie.

Iedereen is bij ons op de hoogte van onze lange termijn visie en strategie, de stip op de horizon. Die is bij The Payingit Group namelijk kort en krachtig. Wij werken met een One Page Strategic Plan: één actiegerichte pagina met onze gehele strategie voor het komende jaar en de komende 3 jaar. Dit biedt iedereen een simpel raamwerk met een gedetailleerde beschrijving van de visie van Payingit, onze missie, kernwaarden, doelen en niet te vergeten onze acties voor het komende jaar en de komende 3 jaar.

Deze acties knippen wij op in glasheldere en messcherpe kwartaaldoelen, ook wel Rocks genoemd. Waarom werken wij met Rocks? Omdat iedereen dan met de juiste prioriteiten bezig is om de organisatie te laten groeien en een doel op langere termijn inspireert, maar een doel op kortere termijn zet aan tot actie. Korte ‘mijlpalen’ behalen motiveert weer om de volgende te behalen en als wij onze kwartaaldoelen behalen dan hebben wij aan het eind van elk kwartaal een feestje. Successen moeten immers gevierd worden!

Dream Car Policy

Bij Payingit doen we dingen graag net een beetje anders dan andere. Krijg jij in jouw functie een lease auto, dan krijg je bij ons geen standaard lease auto. Je krijgt bij ons je dream car. Echt waar. Weliswaar een young timer, maar wel die gave bak waar jij altijd van hebt gedroomd.

#HealthyWorkplace

Fit, fris en fruitig zijn, vinden wij belangrijk. Wij proberen een omgeving te creëren die dit stimuleert. Daarom hebben wij onze eigen gym op kantoor! Zo kan iedereen zich, voor of na het harde werken, uit leven in de gym. En geen zorgen, je krijgt een sport-outfit van ons! Daarnaast organiseren we meerdere keren per jaar (sport-) evenementen en is onze keuken altijd voorzien van een gezonde maaltijd. Ook bieden wij je een bikeplan aan, om te stimuleren dat jij vaker de fiets pakt!

Wij geloven in slimme mensen en toch snappen wij dat een wel, of vooral niet afgeronde opleiding zeker niet alles zegt! Wij geloven in drive, passie en persoonlijk ontwikkelvermogen! Dus ben je verkocht, stuur dan direct je CV in en knallende motivatie brief, voice message of video.

 

Stuur hier je open sollicitatie in

  • Plak hier de URL naar jouw LinkedIn profiel
  • Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 512 MB.