Werken bij ons - bekijk hier de mogelijkheden!

Werken bij ons

Maak een afspraak

Werken bij ons

Heb je interesse om bij een verrassende en ambitieuze scale-up aan de slag te gaan? Wij bieden je een buitengewoon gezellige en informele werkplek, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een kantoor met eigen keuken, pooltafel en dakterras naast het groene Westerpark in Amsterdam.

 

Kijk of je once in lifetime opportunity ertussen staat en verbluf ons vandaag nog met je enthousiasme.

Onze vacatures

BBL junior salarisadministrateur

Wij gaan je in-house opleiden. Je komt bij ons twee jaar leren en werken.

Als junior salarisadministrateur ben jij verantwoordelijk voor de voorbereidende en administratieve handelingen ten behoeve van de salarisverwerking en het ondersteunen van de Salary Specialist bij alle werkzaamheden.

Reageer dan nu op onze vacature voor BBL junior salarisadministrateur

 

Marketing / Communicatie stagiair(e)

Als marketing stagiair(e) zorg je dat Payingit nieuwe klanten aantrekt, huidige klanten behoudt en als bedrijf een nóg sterkere marktpositie bewerkstelligt.

Wat jij vol trots over je werk vertelt: ‘Door mijn creatieve teksten scoren onze blogs hoog in de zoekmachines en stromen de leadaanvragen binnen!’

Reageer dan nu op onze vacature voor marketing-communicati- stagiaire 

 

Service & Support Specialist
Wat je met trots over je werk vertelt: ‘Door mijn duidelijke, klantvriendelijke manier van communiceren en snelle afhandeling van vraagstukken speel ik een belangrijke rol in het behouden van huidige klanten!’
Reageer dan nu op onze vacature voor Service & Support Specialist

 

Salarisadministrateur
Wil jij vol trots over je werk vertellen dat onze relaties heel tevreden zijn door jouw duidelijke, klantvriendelijke manier van communiceren en snelle afhandeling?
Reageer dan nu op onze vacature voor salarisadministrateur.