Werken bij ons - bekijk hier de mogelijkheden!

Werken bij ons

Maak een afspraak

Werken bij ons

Heb je interesse om bij een verrassende en ambitieuze scale-up aan de slag te gaan? Wij bieden je een buitengewoon gezellige en informele werkplek, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een kantoor met eigen keuken, pooltafel en dakterras naast het groene Westerpark in Amsterdam.

 

Kijk of je once in lifetime opportunity ertussen staat en verbluf ons vandaag nog met je enthousiasme.

Onze vacatures

Commercieel medewerker binnendienst (International)

De klantvriendelijkste dienstverlening leveren, bestaande relaties blij maken en nieuwe klanten binnenhalen… klinkt dat als muziek in je oren?
Reageer dan nu op onze vacature voor Commercieel medewerker binnendienst.

 

Salarisadministrateur

Wil jij vol trots over je werk vertellen dat onze relaties heel tevreden zijn door jouw duidelijke, klantvriendelijke manier van communiceren en snelle afhandeling?
Reageer dan nu op onze vacature voor salarisadministrateur.

 

HR servicedesk medewerker

Heb jij nog geen ervaring binnen payroll maar denk jij dat je de ideale persoon bent om onze klanten te adviseren en vindt jij het verlenen van de beste service helemaal het einde.
Reageer dan nu op onze vacature voor HR servicedesk medewerker.

 

Junior payroll specialist
Als Junior Payroll Specialist zorg je ervoor dat onze flexkrachten tijdig en correct betaald krijgen. Je beantwoordt vragen van onze flexkrachten over hun contracten en uren en doet je best om altijd de beste service te leveren.
Reageer dan nu op onze vacature voor junior payroll specialist.

 

Financieel administratief medewerker
Denk jij de ideale persoon te zijn om het finance team naar een hoger niveau te tillen met jouw skills in strakke en georganiseerde administratie.
Reageer dan nu op onze vacature voor financieel administratief medewerker.