Werken bij ons - bekijk hier de mogelijkheden!

Werken bij ons

Maak een afspraak

Werken bij ons

Heb je interesse om bij een verrassende en ambitieuze scale-up aan de slag te gaan? Wij bieden je een buitengewoon gezellige en informele werkplek, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een kantoor met eigen keuken, pooltafel en dakterras naast het groene Westerpark in Amsterdam.

 

Kijk of je once in lifetime opportunity ertussen staat en verbluf ons vandaag nog met je enthousiasme.

Onze vacatures

Sr. Account Manager (Payingit International)

Onze internationale klanten blij maken, en je netwerk inzetten om nieuwe klanten binnen te halen! Wij zoeken een Sr. Account Manager. Reageer dan nu op onze vacature voor senior account manager.

 

Account Manager

De klantvriendelijkste dienstverlening leveren, bestaande relaties blij maken en nieuwe klanten binnenhalen… klinkt dat als muziek in je oren? Reageer dan nu op onze vacature voor Account Manager.

 

Medewerker (salaris)administratie

Wil jij vol trots over je werk vertellen dat onze relaties heel tevreden zijn door jouw duidelijke, klantvriendelijke manier van communiceren en snelle afhandeling? Reageer dan nu op onze vacature voor Medewerker (salaris)administratie.

 

Ervaren payroll consultant

Ben jij de ervaren Payroll consultant die onze relaties kan adviseren over arbeidsrechtelijke vraagstukken en doe jij altijd je best om de beste service te leveren. Reageer dan nu op onze vacature voor ervaren payroll consultant.

 

Junior payroll consultant

Heb jij nog geen ervaring als payroll consultant maar denk jij dat je de ideale persoon bent om onze klanten te adviseren en vindt jij het verlenen van de beste service helemaal het einde. Reageer dan nu op onze vacature voor junior payroll consultant.