Home Blog De klant centraal bij Cruon beveiliging
De klant centraal bij Cruon beveiliging

De klant centraal bij Cruon beveiliging

Henk Rump – Eigenaar van Cruon

Ben je als ondernemer op zoek naar beveiliging voor jouw personeel, klanten, goederen of bedrijfspand? Maak kennis met onze relatie Cruon beveiliging! 

De beveiligers startten in de provincie Groningen en hebben inmiddels ook Friesland en Drenthe veroverd met hun persoonlijke aanpak en heldere communicatie.

Beveiliging is een veel besproken onderwerp op dit moment. Tijd dus om Cruon het hemd van het lijf te vragen!Waar komt jullie naam vandaan?

In juli 2014 begon Cruon als beveiligingsbedrijf met 23 medewerkers in de stad en in de provincie Groningen. Onze naam werpt bij veel mensen vragen op. Het heeft voor velen iets herkenbaars, maar de vinger kan er niet op worden gelegd. De stad Groningen heeft over de jaren heen veel namen gehad, afhankelijk van de bewoners en de bezetters. Groninga, Gronique -toen de Fransen de stad bezetten- en Gruon, waar Cruon een verbastering van is. Deze naam is niet alleen gekozen omdat ons werkgebied onder andere in Groningen ligt, maar ook omdat de Groningse mentaliteit doorschemert in onze kernwaarden. Wij hebben een nuchtere kijk op de zaken, pakken deze bovendien direct en grondig aan en we houden van heldere communicatie.

Hoe onderscheiden jullie je ten opzichte van andere (beveiligings)bedrijven?

Wij richten ons alleen op mobiele surveillance en het leveren van beveiligers. Wij hebben geen evenementen beveiligers, verkeersregelaars, brandwachten en bijvoorbeeld horecaportiers. Wij zijn dus een specialist in mobiele surveillancediensten.

Waar zijn jullie het meest trots op?

Dat klanten voor ons kiezen! En dat we een echt noordelijk bedrijf zijn.

Beveiliging is een actueel onderwerp, op welke wijze merk jij ontwikkelingen binnen veiligheidsland?

Beveiliging is inderdaad een actueel onderwerp. Wat wij merken is dat ook het midden- en kleinbedrijf meer gebruik maakt van onze diensten. De angst van meer dreiging en het gevaar van dat daarvan uitgaat gaat gelukkig langs ons bedrijf heen.

Jullie hebben binnen een aantal jaar een grote groei doorgemaakt, wat is jullie geheim?

Hard werken en een hoop lol. Iets serieuzer, zelf actief de markt bewerken en vasthouden aan ons specialisme.

Wat willen jullie over een jaar bereikt hebben?

Het komende jaar gaan wij een vestiging in Friesland openen. Wij hopen dat dit net zo’n succes als Groningen gaat worden.

Waar staan jullie over 10 jaar?

Over tien jaar bieden wij op een zeer efficiënte manier onze dienstverlening aan onze klanten aan. Door slim te plannen en gebruik te maken van nieuwe technologie in combinatie met een sterke infrastructuur zijn we voor klanten de beste partij in het noorden. Voor onze mensen zijn we meer dan een beveiligingsbedrijf.

Welke tips heb je voor bedrijven of particulieren die de veiligheid van hun woning, instelling of bedrijfspand willen verbeteren?

Wij houden onze adviezen zo eenvoudig mogelijk. Ik raad iedereen aan om te kijken vanuit een bestaande situatie, kijken wat er mogelijk is of verbeterd kan worden. Ons advies gaat altijd verder dan onze eigen dienstverlening. Wij raden klanten bijvoorbeeld altijd aan om de verzekeringspolis op juistheid te controleren. In meer dan 60% van alle gevallen is er in combinatie met onze dienstverlening een besparing te realiseren.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer
Joep de Heer Business Development Representative