Home Blog Jaarwisseling; verhoging van tarief

Jaarwisseling; verhoging van tarief

Elk jaar komen er nieuwe werkgeverslasten bij, waaronder sociale afdrachten en premies. Ook zijn er elk jaar andere reserveringen voor feestdagentoeslag, wat betekent dat de kosten voor werkgevers kunnen toenemen als feestdagen op werkdagen vallen. Over het algemeen stijgen de kosten voor werkgevers jaarlijks, maar dat is geen vaststaand gegeven. Daarom wordt er elk jaar bij de jaarwisseling een herberekening uitgevoerd om te bepalen of het verkooptarief, oftewel de factor, anders moet zijn dan het jaar ervoor. Bij Payingit houden wij deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zorgen wij dat onze tarieven transparant en eerlijk blijven voor onze klanten.

Update over de verhoging van werkgeverslasten in 2023

Bij Payingit houden wij de ontwikkelingen op het gebied van werkgeverslasten altijd nauwlettend in de gaten. Voor 2023 zien wij dat de kostenpost voor werkgevers iets hoger zal zijn dan in 2022. Dit heeft te maken met een toename van het aantal feestdagen, wat resulteert in hogere kosten voor loonbetalingen en reserveringen. Aan de andere kant zijn er ook premies die juist lager zijn geworden. Al met al komt het neer op een totale verhoging van de werkgeverslasten van ongeveer 0,33%.

Ons team vindt dat dit verschil te laag is om onze tarieven voor de jaarwisseling van 2022 op 2023 te verhogen. Wij streven naar transparantie en eerlijkheid in onze tarieven en willen onze klanten geen onverwachte kosten in rekening brengen. Wij hebben dan ook besloten om onze tarieven niet te verhogen op basis van deze ontwikkelingen in de werkgeverslasten.

Bij Payingit vinden wij het belangrijk om onze klanten op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in de werkgeverslasten en de gevolgen daarvan voor onze tarieven. Wij blijven de ontwikkelingen op de voet volgen en zullen onze klanten op tijd informeren als er veranderingen plaatsvinden die van invloed zijn op onze tarieven. Zo kun je bij ons altijd rekenen op transparante en eerlijke tarieven, zonder achteraf voor vervelende financiële verrassingen komen te staan.

Payingit zweert bij eerlijke en transparante communicatie met klanten

Wij vinden eerlijke en transparante communicatie met onze klanten mega belangrijk. Door open en duidelijk te zijn over onze tarieven, kosten en diensten, weet je altijd waar je aan toe bent. Dit zorgt voor vertrouwen en een goede relatie tussen ons. Bovendien kun je op basis van deze informatie weloverwogen beslissingen maken en weet je precies waarvoor je bij ons betaalt. Wij zijn niet voor niets de meest klantvriendelijke backofficepartij voor arbeidsbemiddelaars!

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer Business Development Representative