Doorpakken

‘’Je krijgt binnen 3 weken antwoord’’ is wat je bij Payingit nooit gaat horen

Dat komt omdat klanttevredenheid bij ons de hoogste prioriteit heeft. Als dé backoffice partij voor arbeidsbemiddelaars begrijpt ons team als geen ander dat de snelheid waarmee wij al je vragen beantwoorden van cruciaal belang is voor het succes van je organisatie. Bij Payingit krijg je daarom altijd binnen 24 uur antwoord op al je vragen. Los van het feit dat wij dé backoffice partij voor arbeidsbemiddelaars zijn, zijn wij namelijk ook het meest servicegerichte en klantvriendelijke bedrijf in onze branche! Lees er hieronder meer over.

Ruime bereikbaarheid en expertise

Bij Payingit begrijpen wij dat de wereld van arbeidsbemiddeling geen standaard 9-tot-5-baan is. Daarom zijn wij altijd bereikbaar om je te ondersteunen bij alle vragen die je hebt. Ons team heeft jarenlange expertise en ervaring in de branche en kan je helpen met alles wat je maar kunt bedenken, van loonadministratie tot arbeidscontracten en facturering. Wij bieden je graag een all-in pakket aan, zodat je ook nog eens precies weet wat je voor onze diensten betaald. Bij ons staat eerlijkheid en transparantie centraal, dus je weet zonder poespas direct wat je van onze samenwerking kunt verwachten.

Innovatie en automatisering

Eén van de redenen waarom Payingit de beste backoffice partij voor arbeidsbemiddelaars is, is onze inzet van innovatieve technologie en automatisering. Dit betekent dat onze service bijvoorbeeld niet alleen snel is, maar ook nog eens nauwkeurig en efficiënt. Dit bespaart je tijd en geld, zodat jij je kunt richten op de groei en ontwikkeling van je eigen bedrijf. Wij zijn gek op het uitpluizen van de meest efficiënte processen, waardoor wij onszelf ieder jaar blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden wij samenwerkingen op maat aan. Jouw bedrijf is uniek en vergt een passende aanpak. Samen gaan wij voor succes!

Persoonlijke aandacht en servicegericht

Hoewel innovatie en automatisering bij Payingit een belangrijke rol spelen, staat persoonlijke aandacht ook hoog op onze agenda. Wij doen er alles aan om jouw bedrijf en werknemers te leren kennen. Wanneer wij precies weten wat er speelt, kunnen wij mogelijke problemen al tackelen voordat ze überhaupt ontstaan. Wij nemen allerlei verschillende administratieve werkzaamheden bij je uit handen en ontzorgen je volledig op HR-gebied. Ben je benieuwd wat wij precies voor je kunnen betekenen? Plan dan direct een fysieke afspraak of call met ons in!

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak