Home Blog Onze oudste medewerker: John Pervis

Onze oudste medewerker: John Pervis

Wij van PayingIT vinden het leuk als je ons beter leert kennen. Onze eigen medewerkers, maar ook onze payrollmedewerkers. Vandaag is het Nationale Ouderendag. Om hierop in te spelen hebben wij onze oudste medewerker John Pervis verrast en in het zonnetje gezet.

Surprise!

John dacht dat we langskwamen om een welkomstpakketje te brengen, maar niets bleek minder waar. Ter gelegenheid van zijn bijzondere leeftijd ontving hij een bos bloemen uit handen van operationeel directeur Dennie de Ruijter.

Wie is John?

John Pervis is woonachtig in Amsterdam-West. Hij is 76 jaar oud en daarmee de oudste payroll medewerker die bij ons in dienst is. Lang was hij werkzaam als sales manager maar de laatste jaren werkte hij als koerier voor verschillende bedrijven. Daar maakte hij lange dagen. Tijdens ritjes naar Sicilië reed hij soms non-stop 18 uur lang. Op dit moment rijdt John in en om Amsterdam, waaronder naar Schiphol.

                                                                            Dennie de Ruijter (l) met John Pervis (r) en zijn ‘verrassing’

Pensioen? Ho maar!

Aan zijn pensioen wil John nog niet denken. “Pensioen? Wat moet ik dan doen de hele dag?” Hij geniet ervan om nog elke dag bezig te zijn. En zo is het maar net, John! Soms moet hij om 5 uur ’s ochtends opstaan voor zijn werk maar dat deert hem niet. “Ik ben een makkelijke slaper. Als ik ga liggen slaap ik vrijwel direct en ik sta ook op zonder problemen.” Een handige eigenschap die niet veel mensen hebben.

Toekomstplannen

John is tevreden met zijn werk en wil hier zolang mogelijk mee doorgaan. Dat is goed, want wij willen ook langer door met jou John! Je bent een voorbeeld voor veel medewerkers en wij wensen jou het beste voor de toekomst!

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer
Joep de Heer Business Development Representative