Home Blog Payingit introduceert: personeelsplanning app!
Payingit introduceert: personeelsplanning app!

Payingit introduceert: personeelsplanning app!

Het is zover. Onze personeelsplanning software is niet langer alleen als webapplicatie beschikbaar. Vanaf heden hebben werknemers van onze personeelsplanning relaties altijd én overal inzicht in hun planning via onze mobiele personeelsplanning app. Tijd om de slingers uit te hangen dus. Maar waarom hebben we deze app ontwikkeld? We vroegen Costa om uitleg.

Cool, een eigen personeelsplanning app! Maar waarom hebben we een app ontwikkeld?

Onze relaties gaven aan dat zij behoefte hebben aan een mobiele app voor hun medewerkers. Niet zo gek natuurlijk, want bijna alles gaat tegenwoordig via mobiel. Daarbij heb je een mobieltje altijd op zak. Met deze app hebben medewerkers dus altijd de mogelijk om hun rooster in te zien. Een groot deel van onze relaties werkt in de beveiliging. In deze branche zijn mensen veel onderweg of buiten. Voor hen is onze app dus ideaal.

Oke, maar wat kunnen ze dan precies?

De app sluit aan op onze webapplicatie voor personeelsplanning. Zo kunnen medewerkers zelf via hun mobiel de beschikbaarheid en tijdregistratie regelen. Daarnaast hebben we ook een unieke functie. Namelijk de mogelijkheid om zelf je werktijden te reserveren. Dit betekent dat medewerkers zelf de diensten die ze willen werken, kunnen boeken. Via deze weg ontstaat er veel minder werk voor de planner.

Wat was het belangrijkste bij het ontwikkelen van de app?

Onze focus bij het ontwikkelen van de app lag op gebruiksvriendelijkheid. We wilden een ontwerp dat voor iedereen goed te gebruiken is. Een applicatie die stabiel en snel is terwijl de functies ook nog eens overzichtelijk blijven. Zo hebben we ervoor gezorgd dat alle functies beschikbaar zijn op één scherm. Wij vinden het belangrijk dat de gebruiker het fijn vindt om met de app te werken.  

Tof! Per wanneer is de personeelsplanning app te gebruiken?

Per vandaag! Maar dan wel alleen voor onze relaties. De app is gratis te downloaden in de Google Play Store en voor IOS (Apple) in Itunes.

De ontwikkeling van onze app past binnen onze ‘people-friendliest’ visie om het klantvriendelijkste payrollbedrijf van Nederland te worden. Dit houdt uiteraard in dat wij dit niet alleen voor onze payrolldienstverlening willen bereiken, maar voor al onze diensten. Zo ook onze dienstverlening voor personeelsplanning.

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en dan bel ik je binnen 1 dag terug!

020-2252510 Neem contact op Maak direct een afspraak
Joep de Heer
Joep de Heer Business Development Representative